Minuta z Kontrabasem

Awatar użytkownika
Paula
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 3818816

Re: Minuta z Kontrabasem

Post autor: Paula »

Skąd on wziął taki długi jęzor? :mysl_1:
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Paula pisze:Skąd on wziął taki długi jęzor? :mysl_1:
Myślę że nie darmo o jego matce mówiło się mrówkojad ;)

Piękne fotki spacerowe :)
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Faktycznie ... Kontrabas wygrałby jak nic w konkurencji na najdłuższy jęzor na forum. :brawo_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
ludwik

Post autor: ludwik »

Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił :jezyk:
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

I zrobili z Basika potwora o wielkich zębach i jęzorze :strach_2:
a nie taki diabeł straszny ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Hej hej dlaczego od razu potwora :wow_3:

Piękne zęby są teraz w cenie a długi jęzor przyda się np. do.. do... no wycierania glutków z oczu. ;)

Ps. Bas się bardzo podobał mojemu Jackowi na wystawie w Piotrkowie. Taki akurat nie za wielki i nie za mały na leśne ścieżki. Myślę że by z Fiordem nieźle razem zaszaleli. :happy3:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

Dziekujemy za komplementa wszelakie ;)

Bas tak pozuje z jezorem i zebiskami, zeby bylo widac, ze kawal chlopa z niego :silacz: (gdzieniegdzie :D)
ania N pisze:Kontrabas wygrałby jak nic w konkurencji na najdłuższy jęzor na forum.
ale tylko w kategorii: fotki; w kategorii: posty - na pewno wygralby Ludwik :jezyk:
Aszemi pisze:zrobili z Basika potwora o wielkich zębach i jęzorze
i dobrze - niech sie boja (i na wszelki wypadek nie zaczepiaja za bardzo;) :mrgreen:
ludwik pisze:Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił :jezyk:
a Minute stale tarmosi i ona wcale nie piszczy :jezyk_3:
ania N pisze:długi jęzor przyda się np. do.. do... no wycierania glutków z oczu
przydaje sie swietnie do czyszczenia uszu Minucie :D

Fotki spacerowe to dopiero mam zamiar wrzucic :mrgreen: ale poki co sie wstrzymam, bo wczesniej musze pokazac te :zly1:
Obrazek
Obrazek

Minutka biedaczka wczoraj na spacerze w lesie rozciela sobie lape :placzek: Grzybiarzy teraz duzo, to i tluczonego szkla tez wiecej :zly2: :zly2:
W lesie biegala opodal i dopiero gdy zapielam ja na smycz w drodze do domu zobaczylam, ze ma cala lape zakrwawiona. Ona chyba nic nie czula, bo maszerowala dziarsko jakby nigdy nic. Dopiero przy domu zobaczyla, ze ma lape cala czerwona, kapie z niej i strasznie zdziwiona patrzyla na nas: a co to? umylismy lape i okazalo sie, ze rozcieta ma skore pod poduszeczka, o tu (tylko od spodu):
Obrazek

Rozciecie glebokie, poducha praktycznie wisiala na kawalku skory, procz tego skora na samej lapie tez. Ale to dopiero dzis rano u weta zobaczylismy dokladnie, bo wczoraj tylko oplukalam lape i owinelam ja szczelnie bandazem, zeby nie wylizywala rany (to juz wieczor byl). Lekarz zalozyl 7 szwow i powiedzial, ze miala szczescie, ze nie rozciela lapy ciut nizej :uff: bo byloby po sciegnach, a to by sie nawet kalectwem moglo skonczyc :strach_4: Niunia dostala antybiotyk, szwy zdejmujemy za 2 tyg. (przed samym Piotrkowem) - trzeba jej pilnowac, zeby sobie sama nie zdjela wczesniej :| Miejsce rozciecia jest o tyle niefajne, ze akurat w zgieciu, trudniej sie zrasta. Mam jednak nadzieje, ze rana bedzie sie dobrze goic i nie bedzie zadnych komplikacji :prosze_1: Poki co Nucia troche utyka - nie wiem, na ile ja boli a na ile przeszkadza opatrunek. Najchetniej wiec lezy...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dor

Post autor: dor »

szybkiego powrotu do formy dla Minuty, a takich co tłuką butelki, to bym :zly1: :zly3: :evil:
Awatar użytkownika
Chaszczy

Post autor: Chaszczy »

Zdrowia Minutko! A co do "grzybiarzy" i innych "obozowiczów" to nóż się w kieszeni... Nie wiem, jak można w lesie coś wyrzucać. A jak włóczymy się z Karbonem po chaszczch, to czego tam nie ma... Chamstwo, głupota, prymitywzm - słów szkoda.
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

irie pisze:ludwik napisał(a):
Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił :jezyk:
a Minute stale tarmosi i ona wcale nie piszczy :jezyk_3:
przyzwyczaiła się :jezyk:
irie pisze:Rozciecie glebokie, poducha praktycznie wisiala na kawalku skory
Jejku bidula szybkiego powrotu do pełnej sprawności i szalonych zabaw z Basikiem :prosze_1:
a swoją drogą bardzo seksownie wygląda łapka na pierwszej fotce ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
ODPOWIEDZ