Ja sobie wyobrażam KasiuWro, ile masz zawieruchy- chciałam podziękować, że się wogóle podjęłaś, oj niełatwego zadania . Myślę, że nikt nie powienien mieć do Ciebie pretensji, nawet jeśli coś tam nie wyjdzie po drodze
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
WAŻNE! W związku z oszałamiającą liczbą ogarów MUSZĘ mieć informację, które psy będą korzystały w sobotę ze szkolenia użytkowego.
To naprawdę istotne, aby móc potem podzielić psy na grupy i zorganizować tak, żeby każdy wyniósł ze szkolenia jak najwięcej i skorzystał z tego co przygotowane.
Może, żeby nie zaśmiecać wątku proszę o informację na pw w następującej formie. ścieżka - jeżeli jesteście zainteresowani samą ścieżką zagroda - jeżeli chcecie wejść tylko do zagrody ścieżka + zagroda - jeżeli chcecie skorzystać zarówno z zagrody jak i ze ścieżki
( zakładam, że może np. część osób nie będzie czuła się na siłach albo miała za młode psy do zagrody)
Do tego poproszę o informację o stopniu zaawansowanie psa : brak doświadczenia, małe doświadczenie, doświadczony
Jakby informacja była jak najbardziej czytelna może niech będzie w takiej formie:
Łoza - ścieżka + zagroda, małe doświadczenie
Przypominam, że szkolenie zaczyna się dość wcześnie...
Poinformujcie też proszę tych o których wiecie, że się wybierają a mają sporadyczny kontakt z forum.
Troszkę zgłoszeń już mam ale mam nadzieję, że więcej osób skorzysta.
Zgodnie z sugestią postaram się dzisiaj - jutro zrobić mały samouczek użytkowy i wkleje co dobrze mieć ze sobą
Poza tym postaram się zrobić mapkę gdzie szukać owej tajemniczej strzelnicy bo wiem, że część z was będzie prosto z trasy. Tylko w tym zadaniu to mnie chyba ketrin będzie musiała poratować
Witam,
chcielibyśmy się dołaczyc do sobotnich imprez na zlocie ogarów. Przyjedziemy w sobotę, chcielibyśmy wypróbować Sekreta na sciezce i zagrodzie, przy czym młody nie ma zadnego doświadczenia. Aniu W jakbyś mogła przesłac nam informację co do kosztow naszego uczestnictwa.
Sekret - sciezka+zagroda - brak doswiadczenia
Koszt jaki jest mi znany jest w pierwszym poście - z moich informacji wynika że 15 zł ale się jeszcze upewnię.
Irie zrobiła rewelacyjne mapki - jutro wkleję