Zlot ogarów
Re: Zlot ogarów
My poprosimy nocleg dla 4 osób (dwójka dzieci). Raczej od soboty.
Jesteśmy chętni tj. 1 os i 1 ogarka, ale mamy problem z dojazdem.
Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2012, 22:19 przez Danusia, łącznie zmieniany 1 raz.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Nie wiem czy śledzicie 1 stronkę gdzie dopisywane są kolejne osoby, ale uzbierało się już trochę:silacz:
Powiem szczerze, że nie spodziewałam się takiego zainteresowania!!!
Teraz tak:
muszę zapłacić 350-400 zł zaliczki, Anpol stwierdził, że wygodniej będzie jeśli ja przeleję całość, a wy mi prześlecie. Proponuję aby każdy wysłał mi po 10 zł za osobę łącznie z dziećmi.
O dane do przelewu proszę pytać na priw, gg lub poczcie jaką podałam wcześniej.
Acha jeszcze jedno proszę te osoby które chcą wyżywienie co konkretnie w jakim dniu!!!!
Pozdrawiam Kasia
Danusiu co z Tobą jedziesz czy nie bo nie wiem jak liczyć?

Powiem szczerze, że nie spodziewałam się takiego zainteresowania!!!
Teraz tak:
muszę zapłacić 350-400 zł zaliczki, Anpol stwierdził, że wygodniej będzie jeśli ja przeleję całość, a wy mi prześlecie. Proponuję aby każdy wysłał mi po 10 zł za osobę łącznie z dziećmi.
O dane do przelewu proszę pytać na priw, gg lub poczcie jaką podałam wcześniej.
Acha jeszcze jedno proszę te osoby które chcą wyżywienie co konkretnie w jakim dniu!!!!
Pozdrawiam Kasia
Danusiu co z Tobą jedziesz czy nie bo nie wiem jak liczyć?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Słuchajcie dostaję przelewy od Was i mam trochę problem bo w większości nie znam imion i nazwisk
mam Was pozapisywanych po imionach psich -przepraszam ale tak mi jest łatwiej.
Proszę w temacie wpisywać imię psa lub nicka swojego z ogarkowa dobrze?
Dzięki Wielkie

Proszę w temacie wpisywać imię psa lub nicka swojego z ogarkowa dobrze?

Dzięki Wielkie
Kasiu- podałam dzisiaj wieczór Twój telefon "Sarabandzie" , możesz dopisać 1 fajnego ludzia +ogareczkę 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Bea "ona" będzie w Waszym domku?
Jeśli tak to ok, jeśli osobny domek to musi czekać bo nie wiem czy są jeszcze wolne domki.
Jeszcze do mnie nie dzwoniła
Jeśli tak to ok, jeśli osobny domek to musi czekać bo nie wiem czy są jeszcze wolne domki.
Jeszcze do mnie nie dzwoniła

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Kasiu widzę że do gadu nie zaglądałaś więc pisze tu Tropinosy przestają się wahać i stawiają się w składzie dwie osoby i dwa suczydła od piątku 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Kochani dostałam informację, że podczas zlotu jest możliwość przeprowadzenia
badania (pod kątem występowania dziedzicznych i nabytych chorób narządu wzroku, określenia profilu genetycznego rasy, ustalenia programu optymalnych kojarzeń oraz prób ustalenia nosicielstwa choroby genetycznej jaką jest progresywny zanik siatkówki), będzie przeprowadzał specjalista w dziedzinie chorób oczu dr hab. Ireneusz Balicki z Katedry i Kliniki Chirurgii Zwierząt Wydziału Medycyny Weterynaryjnej w Lublinie.
Czy jesteście chętni?
Proszę o informację do mnie ile jest takich psów, ponieważ lekarz przyjedzie jak uzbiera się 20 ogarków.
Na ten czas mam 2 ogarki chętne:
Łoza
Frajda
badania (pod kątem występowania dziedzicznych i nabytych chorób narządu wzroku, określenia profilu genetycznego rasy, ustalenia programu optymalnych kojarzeń oraz prób ustalenia nosicielstwa choroby genetycznej jaką jest progresywny zanik siatkówki), będzie przeprowadzał specjalista w dziedzinie chorób oczu dr hab. Ireneusz Balicki z Katedry i Kliniki Chirurgii Zwierząt Wydziału Medycyny Weterynaryjnej w Lublinie.
Czy jesteście chętni?
Proszę o informację do mnie ile jest takich psów, ponieważ lekarz przyjedzie jak uzbiera się 20 ogarków.
Na ten czas mam 2 ogarki chętne:
Łoza
Frajda
a ile takie badanie bedzie kosztowalo?
http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Badanie jest darmowe a jeśli ktoś chce certyfikat to dopłata 40 zł (takie info od Brdysza)