no i się wreszcie poznamy face o face Gryfnę znam, Nikę ależ owszem. Będzie mi miło bardzo. Bo nie samym Ogarem żyje człowiek
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
może i nie samym... ale głownie ogarem
a skąd my się znamy Józio co ???
a w ogóle to już się namówiliśmy o której czy czekamy na hasło Gryfnej o której nas tam wpuści "kierownik dziczej zagrody" ?
ja też czekam na instrukcje, dziś mi wypadło cięcie ogromnej misy sałatki warzywnej bo w niedzielę niestety goscie tatowi... Zdzisława dziś....
Od godzin zależy moja obecnosc lub jej brak ale zrobie wszystko, żeby byc Mam nadzieję, że do 14 się wyrobimy...
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Jestesmy umówieni z panem Czechem na godz.12.00. Nie trzeba jechać terenówą, bo zagroda jest na terenie wsi i wszędzie podjeżdża się asfaltem
Pozdrawiam!
czy Sławek dostał info, że to już jutro???
a ja dalej nie wiem czy będę...
mam nadzieję, że jako się wykręcę i będę
baterie wstawiłam do ładowania... ale moje są zawodne, jak ktoś może i mnie nie zabije jeśli mnie nie bedzie i będą bezużyteczne to niech weźmie
oby do zobaczenia
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Carmen wykręć się koniecznie. My dostalismy info od Gryfnej ale czy Sławkowi wysyłała to niewiem
baterie i aparat my też bierzemy ale takiego hm... "gniota" mamy i zdjęcia wychodzą średnie
do zobaczenia jutro
No, to jesteśmy po debiucie i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona Mój pluszowy filozof obskakiwał i oszczekiwał dziki z taką pasją, że nawet nie zwracał uwagi na mój gwizdek Obydwaj z Kusym wypadli bardzo dobrze. Był z nimi też profesor Szalej alias Jaśmin Za tydzień pierwsze polowanie...
no psiaki nas zadziwiły - wygladają i zachowują się czasem jak duże miśki (mam nadzieję że Gryfko się nie obrazi za misia ) ale w zagrodzie jakby wiedziały co powinny robić, obszczekiwały, ganiały dziczki a Szalejący Szalej podryzał je nawet w .. hm... no zadki
Czekamy z utęsknieniem na zdjątka naszych bohaterów w dzikami
Eeee tam bohaterów.... Dopiero będzie się działo, oj będzie. Po tym co pokazały psy w zagrodzie aż się boję co będzie dalej....
Widok "instynktu" u psów które nigdy wcześniej dzika nie widziały na oczy.... Niesamowity! Instynkty pierwotne! Normalnie jakby im ktoś mówił co mają robić. Rewelacja.
Mówiłem że "Król jest tylko jeden" - OGAR POLSKI.
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.