Allegro
Re: Allegro
Jaki fajny pies.
Zaproszenie do licytacji mnie rozwaliło...
Ja to bym sobie na miejscu hodowców zapamiętała nazwę miejscowości Głuchów, żeby się nie okazało że za kilka miesięcy na allegro trafi ich suka bo obsikuje powierzchnie płaskie (czyt. trawniki)
Ja to bym sobie na miejscu hodowców zapamiętała nazwę miejscowości Głuchów, żeby się nie okazało że za kilka miesięcy na allegro trafi ich suka bo obsikuje powierzchnie płaskie (czyt. trawniki)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Nie chciałabym aby suczka ode mnie trafiła w takie ręce 

pamietam tamto ogloszenie sprzed pol roku, szkoda psa!
50zl? widze ze trawnik ponad wszystko

be the person your dog thinks you are
Bez żartów - naprawdę dal takie uzasadnienie?kasiawro pisze:pan jak tylko go sprzeda kupi sobie suczkę (zachwycony rasą)aby mu ogrodu nie obsikiwała
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Kwadra 50zł to cena rozpoczynająca aukcjekwadra pisze:pamietam tamto ogloszenie sprzed pol roku, szkoda psa!

Gdybyśmy wiedzieli, że aukcja skończy się na 51 to można by wylicytować tego psa i poszukać mu dobrego domu. Ale pewnie sie nie skończy.
a moze jest jakas minimalna kwota na jaka ten pan by przystal
Kasiawro, wiem ze rozpoczynajaca aukcje ale ja jesli w ogole moge o tym mowic aukcje mojego psa zaczelabym z dodatkowymi czterema zerami
Kasiawro, wiem ze rozpoczynajaca aukcje ale ja jesli w ogole moge o tym mowic aukcje mojego psa zaczelabym z dodatkowymi czterema zerami
be the person your dog thinks you are
- sarumanisthari
Znacie to? Pomoze ktos?
http://allegro.pl/ogar-polski-i1218290067.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Normalnie człowieka szał bierze.
Własciciel (dzwoniłem tam i rozmawiałem z nim) chce sie pozbyć tego pieknego psa po trzech latach,bo mu obsikuje ogród-sam powiedzial ze móglby mu wytyczyc teren do biegania bo ma go dużo,no ale po co,lepiej sprzedac. Pies jest wypuszczany z kojca raz na tydzien!!!!!!!!!!!!!! (o zgrozo!),posiada ksiazeczke zdrowia ale szczepien zadnych od dluzszego czasu bo i po co skoro pies nie ma zadnego kontaktu z innymi psami!!! Karmiony jedna miska dziennie suchej karmy,bo i gdzie to ma wybiegac. I teraz najlepsze ogar byl kupiony dla dzieci,sprawdzil sie swietnie ale chca go sprzedac zeby... kupic mala suczke ogara!!! dzieci widze tez wychowywane w "milosci" do zwierzat, "kocha" sie to co jest malutkie. Wzialbym go bez namyslu pomimo ale cena minimalna jest ustalona na 800zl - do dogadania,dla mnie na chwile obecna zaporowa. Taki piekny pies,napiszcie co o tym myslicie 
Normalnie człowieka szał bierze.