Czaban Wita wszystkich Ogar z Liliowych Łąk
Czaban Wita wszystkich Ogar z Liliowych Łąk
Witamy.
Mam na imię Dorotka i razem z moim Piotrem od piątku (30.08.2010) jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami przecudownego Ogara Polskiego o imieniu Czaban (Ogary z Liliowych Łąk) piesek jest po rodzicach HULTAJu z Południowej Kniei i JEMIOLE Olfactus Psinka przyjechała z nami do Słupska teraz tu jest jej nowy dom.
Witamy wszystkich serdecznie i pozdrawiamy
Mam na imię Dorotka i razem z moim Piotrem od piątku (30.08.2010) jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami przecudownego Ogara Polskiego o imieniu Czaban (Ogary z Liliowych Łąk) piesek jest po rodzicach HULTAJu z Południowej Kniei i JEMIOLE Olfactus Psinka przyjechała z nami do Słupska teraz tu jest jej nowy dom.
Witamy wszystkich serdecznie i pozdrawiamy
- Załączniki
-
- Akuku
- 30082010595.jpg (99.65 KiB) Przejrzano 1561 razy
-
- 30082010586.jpg (99.64 KiB) Przejrzano 1562 razy
-
- 30082010590.jpg (134.52 KiB) Przejrzano 1561 razy
-
- 30082010597.jpg (109.26 KiB) Przejrzano 1561 razy
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Re: Czaban Wita wszystkich Ogar z Liliowych Łąk
Witamy serdecznie 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Witajcie
Kolejna lilijka na forum jak Ty to zrobiłaś Wioleto

Kolejna lilijka na forum jak Ty to zrobiłaś Wioleto

Witamy brata
Czaban jest bardzo podobny do Mozarta i z racji tego, oczywiście, bardzo nam się podobał
(rozpoznawałam ich np. po zmarszczce na czole-czaban ma dłuższą i przede wszystkim większej plamce na piersi)
Chyba dziecinnieję, ale jak czytam np."Czaban wita wszystkich" to wykazuję się reakcją paszczową i piszczę do siebie "aaaaa, Czaban jest już w nowym domu!"

Czaban jest bardzo podobny do Mozarta i z racji tego, oczywiście, bardzo nam się podobał

(rozpoznawałam ich np. po zmarszczce na czole-czaban ma dłuższą i przede wszystkim większej plamce na piersi)
Chyba dziecinnieję, ale jak czytam np."Czaban wita wszystkich" to wykazuję się reakcją paszczową i piszczę do siebie "aaaaa, Czaban jest już w nowym domu!"

Ostatnio zmieniony czwartek 02 wrz 2010, 10:05 przez zybalowie, łącznie zmieniany 1 raz.
Witamy !
ale macie tu duuużą najbliższą rodzinkę !
pokazuj nam się tutaj Czabanku

pokazuj nam się tutaj Czabanku