Z Poznania do Warszawy

Awatar użytkownika
fistułka

Re: Z Poznania do Warszawy

Post autor: fistułka »

A technicznie rzecz biorąc bardzo przydatny byłby dział "dla przyszłych właścicieli", gdzie zieloni mogliby zadawać swoje - dla stałych bywalców z pewnością - głupie pytania.[/quote]

Potwierdzam :), ja w tej chwili mam dwa głupie pytania i boję się je zadać, coby śmiechu ogólnego nie wzbudzać :wstydek:
Cera i Spółka
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

fistułka pisze:...Potwierdzam :), ja w tej chwili mam dwa głupie pytania i boję się je zadać, coby śmiechu ogólnego nie wzbudzać :wstydek:
Lepiej pytać o głupoty niż potem zrobić jakieś głupstwo ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
zybalowie
Gadu-Gadu: 0

Post autor: zybalowie »

Aszemi pisze:
zybalowie pisze:Wiem, gdzie się wstrzeliłam, a gdzie popełniłam straaaaszny błąd :gleba: Błędem było np. zamawianie na początek hiperekstra legania za 100zł w rozmiarze dla dorosłego psa - bo patrząc na to teraz wiem, że jego życie będzie krótkie... :mrgreen:
A nie uprzedzałam :jezyk:
Pfff, już było za późno, kasa poszła :zly2:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jotka

Post autor: Jotka »

Fistułko - zapraszam do wątku o szczeniakach (w "Wychowaniu"); ja też zacisnęłam zęby - miałam poczucie, że pytam o sprawy oczywiste ;) , ale warto... Doszłam do wniosku, że szczeniak jest gorszy od noworodka - zajęć przy nim mniej więcej tyle samo, za to duużo sprawniejszy... :gleba:
Korek ;) viewtopic.php?f=5&t=1058" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Witamy :hi_1:

To kiedy ogarek będzie już z Wami ? :marzyc_2:
Awatar użytkownika
Jotka

Post autor: Jotka »

Ano nie za szybko ;(. Mamy strasznych panów remontników, którzy przesladują nasze mieszkanie i nasz budynek koszmarnymi hukami, gwizdami, smrodami etc. - i dorosły by się przestraszył, a co dopiero smarkacz!
Ostateczny termin (mam nadzieję) - za dziesięć dni albo trochę wcześniej ;).
Korek ;) viewtopic.php?f=5&t=1058" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ