CALVADOS i ETNA
Re: CALVADOS Ogary z Liliowych Łąk - Jestem duży.... - s. 6
Zwierzyniec domowy jeszcze będzie dumny chodził, że ma tak dużego bodyguarda 

CUDOEiMI pisze:I nic dziwnego, skoro w kółko jadł i... SPAŁ

Myślę, że każdy ogar to przerobił i wybrał jako najwygodniejsze miejsce do spania!!!EiMI pisze:Wybierając przy tym możliwie najlepsze lokalizacje ... i pozycje![]()

Hmmm...EiMI pisze:Piękny i Bestia!

Nie wiem czy to ze względu na skłonności do dobrego trunku, czy na piękno psa i fantazję jego Pańciostwa, szalenie polubiłam blog Calvadosa i oświadczam, że zostaję wierną fanką jego bloga

Epidemia

EiMI pisze:EpidemiaMy założyliśmy fanklub Uchatego

Niemożliwe...
Do fanklubu Uchatego wpisałam się, zanim był pomysł na Calvadosa w hodowli jego mamy
Co nie przeszkadza temu, że oczywiście wpisuję się i w fanklub smarka, co to dopiero pieluchy przestał w pysku nosić
.
Do fanklubu Uchatego wpisałam się, zanim był pomysł na Calvadosa w hodowli jego mamy

Co nie przeszkadza temu, że oczywiście wpisuję się i w fanklub smarka, co to dopiero pieluchy przestał w pysku nosić

Myślę, że z Waszym talentem do pisania moglibyście napisać książkę dla dzieci i dorosłych.
Proszę rozpatrzyć tę sugestię, natchnienia i inspiracji w tej chwili dostatek, a i później nie zabraknie.

Proszę rozpatrzyć tę sugestię, natchnienia i inspiracji w tej chwili dostatek, a i później nie zabraknie.

Czy Calvados i Spółka wyjechali na wakacje. Chłopak rośnie, a tu nie widać nowych fotek
Calvadosie do mnie!!!

Calvadosie do mnie!!!
Nie wyjechali
Przycisnęły mnie sprawy rodzinne ;( Zadzwonię 

Ojej !
Na chwilę straciłam "oko " z ogarkowa a tu się tyle podziało ! Ale ożywiliście naszą wioskę !
No,no te zbliżenia
Takie mam jakieś przemyślenia ...,że fajni ludzie kochają ogarki ,nasz blog najpierw Łazikowy założył mój syn Bartek ,ja jako kompletna nowicjuszka blogowa
i
dużo bym się od Was nauczyła
dołączam do fanów
Calvados śliczny szczeniaczek
,trzymajcie tak cały czas!!!!

Na chwilę straciłam "oko " z ogarkowa a tu się tyle podziało ! Ale ożywiliście naszą wioskę !

No,no te zbliżenia

Na tej fotce pysio jak u kotkaKomentarz: To mam od mamy!

Takie mam jakieś przemyślenia ...,że fajni ludzie kochają ogarki ,nasz blog najpierw Łazikowy założył mój syn Bartek ,ja jako kompletna nowicjuszka blogowa

dużo bym się od Was nauczyła
dołączam do fanów

Calvados śliczny szczeniaczek