Ech! Kiedy to będzieBasiaM pisze:ech ... kiedy to było
Teraz leży mi na kolanach 34-kilogramowe futro i nadstawia szyję do całowania

Ty, Szanowna Przyszła Pańciu cudownego ogarka - maluszka, za rok też już będziesz znała to uczucie

Ech! Kiedy to będzieBasiaM pisze:ech ... kiedy to było
Teraz leży mi na kolanach 34-kilogramowe futro i nadstawia szyję do całowania
Ech, kiedy to mój spaślok schudnie do 34kgEiMI pisze:Ech! Kiedy to będzieBasiaM pisze:ech ... kiedy to było
Teraz leży mi na kolanach 34-kilogramowe futro i nadstawia szyję do całowaniaWsunąć paluchy w to grubaśne futro na szyi 34-kilogramowego smoczka
![]()
Każdy wiedział, bo posiadacze i przyśli posiadacze ogarów są jak ogary- uparte bestieweszynoska pisze:wszoleczek pisze:zybalowie pisze: Będę miała psa!wiedziaaaaałam
Zacznijcie biegać, a porcje jedzenia zmniejszyćEch, kiedy to mój spaślok schudnie do 34kg![]()
BasiaM pisze: Teraz leży mi na kolanach 34-kilogramowe futro i nadstawia szyję do całowania
EiMI pisze:Ech! Kiedy to będzieWsunąć paluchy w to grubaśne futro na szyi 34-kilogramowego smoczka
Teraz masy nabiera i mężniejezybalowie pisze:BasiaM pisze: Teraz leży mi na kolanach 34-kilogramowe futro i nadstawia szyję do całowania15-sto miesięczne 34 kilogramowe futro?! O żesz - czy on jeszcze urośnie?
Będzie miał gdzie składować swoje skarbyzybalowie pisze:będzie takie: