Węszynosy
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Węszynosy
a bo na blogu dzieją się inne rzeczy
ruszył pełną parą remont drugiej chałpuki i ze sterty spruchniałek zaczyna się coś niecoś pojawiać...
rosną ściany...mamy nadzieję w tym roku ją trochę ogarnąć na zewnątrz, zrobic instalacje, naprawic i pomalowac dach, wstawic nowe okna zrobic wylewki wewnątrz...
wykosic 2 hektary nieużytków
i doprowadzic do porządku stary zaniedbany sad....
pracy ogrom
a jeszcze w tym wszystkim choroba mojego syna trochę mnie dobija ( przepuklina lędźwiowego odcinka kręgosłupa)
z codziennych spraw....hotelik funkcjonuje na pełnych obrotach, borówka dała fajny plon, zerwałam dziś pierwszą dojrzałą kiść winogrona ( smak...
)
winka w tym roku nie będzie ale mam już przedsmak owoców na przyszły rok...
mamy 3 szczenięta GP
i za chwilkę urodzą się Ogarzątka
a jeszcze trzeba wszystko ogarnąć przed zimą, prace polowe w pełni, czeka nas jeszcze fajna imprezka ( święto ziemniaka
)
itd. itp...
czasami zapominam jak się nazywam
ale jest 

ruszył pełną parą remont drugiej chałpuki i ze sterty spruchniałek zaczyna się coś niecoś pojawiać...
rosną ściany...mamy nadzieję w tym roku ją trochę ogarnąć na zewnątrz, zrobic instalacje, naprawic i pomalowac dach, wstawic nowe okna zrobic wylewki wewnątrz...
wykosic 2 hektary nieużytków

pracy ogrom
a jeszcze w tym wszystkim choroba mojego syna trochę mnie dobija ( przepuklina lędźwiowego odcinka kręgosłupa)
z codziennych spraw....hotelik funkcjonuje na pełnych obrotach, borówka dała fajny plon, zerwałam dziś pierwszą dojrzałą kiść winogrona ( smak...

winka w tym roku nie będzie ale mam już przedsmak owoców na przyszły rok...
mamy 3 szczenięta GP
i za chwilkę urodzą się Ogarzątka

a jeszcze trzeba wszystko ogarnąć przed zimą, prace polowe w pełni, czeka nas jeszcze fajna imprezka ( święto ziemniaka

itd. itp...
czasami zapominam jak się nazywam

Święto ziemniaka
mój znajomy organizował takie święto ... co rok ... z ogniskiem ....
A że ja poznańska pyra jestem to było co świętować

A że ja poznańska pyra jestem to było co świętować

Czymam za słowo.weszynoska pisze:....
Tak , że warsztaty trzeba będzie przenieść do Leśniówki( co wcale nie jest nierealne )....
no a potem to już mogę zapraszać
Pozdrawiam serecznie, szczególnie Stefana.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
tutaj też szczególne pozdrowienia
he he

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Łapki założone jak u ogarka 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Domena arystokracjinulka pisze:Łapki założone jak u ogarka

Śliczna, aczkolwiek wolę takie psy, które nie wyglądają jakby miały za chwilę przewrócić się z głodu
Charty zawsze mi się wydają za chude. Jakbym miała taki szkielecik w domu to sama bym z głodu padała, bo bym patrząc na chudą bidę niczego nie przełknęła