Wigro,Wigry,Przyjaciele i ....
Re: Wigro,Wigry,Przyjaciele i ....
super fotka z biala miss, przypomina mi sie film k9:)
be the person your dog thinks you are

Calvados

Co do potomstwa naszego Ogiego (vel Ogórka/Ogryzka) to w życiu panny nie widział. Dookoła były same psy i jedna dziewczynka (duuuuużo młodsza) - mieszaniec jamnika, więc trudno by mu było

Na znalezienie ogarzej panny szans by nie było, bo papierów brak. Mieliśmy co prawda wiele propozycji, żeby mu KW zrobić, ale że pies był po przejściach.... mógłby "oblać psychiatrę"

W domu był zupełnie normalny i 100-procentowo ogarzy, ale nie przepadał za starszymi, siwymi panami, bywał nieśmiały....

PS. Ogi też lubił marchewkę

Śledź gotowany to częsta podstawa mojego jedzonka, albo solony na smaczki, ikra mlecz tak, tak, ale kapusta nie, no nareszcie jest różnica.EiMI pisze::....Ogi też lubił marchewkęA za kapustę kiszoną i śledzie był gotów tańczyć kankana
Pozdrawiam serdecznie.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
A żebyś widziała kto trzymał smycz, była lepsza i natural rude afro na na głowie.kwadra pisze:super fotka z biala miss, przypomina mi sie film k9:)
Wigrusiu kochany
długo Ciebie nie było, wakacjowałeś się bosko ale powiedz mi .... jak tam ta Twoja pasztetówka
Wcinasz już ją czy nadal szlaban
U mnie stary bez zmian ... czyli waga idealna 34kg, dziewczyny wciąż te same - sztuk 3 plus jedna co na wakacjach chwile była u mojego kumpla
Trochę jeździłem na spotkania ogarze, na wystawy i ciągle mi teraz w zęby zaglądają ... ale już się przyzwyczaiłem.
Pozdrawiam
Uchaty
długo Ciebie nie było, wakacjowałeś się bosko ale powiedz mi .... jak tam ta Twoja pasztetówka

Wcinasz już ją czy nadal szlaban

U mnie stary bez zmian ... czyli waga idealna 34kg, dziewczyny wciąż te same - sztuk 3 plus jedna co na wakacjach chwile była u mojego kumpla

Trochę jeździłem na spotkania ogarze, na wystawy i ciągle mi teraz w zęby zaglądają ... ale już się przyzwyczaiłem.
Pozdrawiam
Uchaty

Wigrusiu kochany, a zabierasz może swoje Pańciostwo na zlot ogarzy?
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Czyżbyście odwiedzili akwedukt w Fojutowie ? Przepiękne miejsce 
Pozdrawiam serdecznie, rada z osobistego poznania Wigro i jego pana

Pozdrawiam serdecznie, rada z osobistego poznania Wigro i jego pana

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
[quote="Ola i Dunaj"...]Czyżbyście odwiedzili akwedukt w Fojutowie ? Przepiękne miejsce 
[/quote]
Tak to fotki z Fojutowa, bardzo ciekawa konstrukcja.
Pozdrawiamy serdecznie

[/quote]
Tak to fotki z Fojutowa, bardzo ciekawa konstrukcja.
Pozdrawiamy serdecznie
Jak dożyję to będę chciał ale narazie mam na łbie tyle spraw, ryby, grzyby, tropienie i takie tam.bea100 pisze:Wigrusiu kochany, a zabierasz może swoje Pańciostwo na zlot ogarzy?
Fantastyczne wakacje miales, Wigro. I ile pieknych miejsc widziales. I psow pieknych. I w ogole...