POŻEGNANIA
Re: POŻEGNANIA
[*][*][*]
O rany boskie...
...wspaniale nam się gawędziło Panie Kazimierzu...już nie pogawędzimy...Pana bezcenne rady- pamiętam...
Uroczy starszy Pan...jakieś 2 mc temu wysłałam na płytce obiecane Mu zdjęcia z serdecznym bilecikiem...mam nadzieję, że zdążyłam i że wszystko otrzymał...On kochał psy, one kochały Jego, tyle wiedział...jestem jak rażona piorunem...normalnie nie mogę uwierzyć...
Sławku: Czy wiadomo kiedy i gdzie pogrzeb?
...wspaniale nam się gawędziło Panie Kazimierzu...już nie pogawędzimy...Pana bezcenne rady- pamiętam...
Uroczy starszy Pan...jakieś 2 mc temu wysłałam na płytce obiecane Mu zdjęcia z serdecznym bilecikiem...mam nadzieję, że zdążyłam i że wszystko otrzymał...On kochał psy, one kochały Jego, tyle wiedział...jestem jak rażona piorunem...normalnie nie mogę uwierzyć...
Sławku: Czy wiadomo kiedy i gdzie pogrzeb?
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
WIELKI SZACUNEK i żal.
Janusz Rejn
Janusz Rejn
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Dzisiaj odeszła Gabi, czyli Czuprynka z Fretowej Górki.
Prawdziwa dostojna ogarza dama. Odkąd pamiętam oaza spokoju z pięknymi, mądrymi oczami.
Razem zaczynaliśmy przygodę z ogarami od psiej szkoły, razem jeździliśmy na wystawy, spacery....
Bardzo przykro przekazywać takie wieści.
Izo, Sławku - trzymajcie się !

Prawdziwa dostojna ogarza dama. Odkąd pamiętam oaza spokoju z pięknymi, mądrymi oczami.
Razem zaczynaliśmy przygodę z ogarami od psiej szkoły, razem jeździliśmy na wystawy, spacery....
Bardzo przykro przekazywać takie wieści.
Izo, Sławku - trzymajcie się !

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt: