FOTO GRA:)
Re: FOTO GRA:)
Dwa znam.
- Załączniki
-
- P1020418.JPG (54.7 KiB) Przejrzano 504 razy
Ostatnio zmieniony środa 26 lis 2008, 17:55 przez hucuł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
No to Hucule teraz Twoje życzenie 

Spodziewałam się, że to się uda tylko na wystawie
oczywiscie zagadka zaliczona. Teraz Ty zadajesz hucuł przy czym mam kolejną w zanadrzu dla Ciebie 
z chartem polskim chyba Stella Zawadzka i to chyba jest suczka Atrakcyjna Jegomościnka Ranbaza - Beja, a podhalan na ten moment mi nic do głowy poza tym, że to chyba właścicielka hodowli Gwiazda Podhala ale musialabym szukac.

z chartem polskim chyba Stella Zawadzka i to chyba jest suczka Atrakcyjna Jegomościnka Ranbaza - Beja, a podhalan na ten moment mi nic do głowy poza tym, że to chyba właścicielka hodowli Gwiazda Podhala ale musialabym szukac.
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Dodam, że OP to Lokis z Gończków, a GP Droks z Huculskiej Łąki
.
Ja poproszę Bieszczady w październikowych /powiedzmy jesiennych/ kolorach.

Ja poproszę Bieszczady w październikowych /powiedzmy jesiennych/ kolorach.
Voila!
a ja poproszę o wnętrze kabiny pilotów jumbo jeta.. najlepiej źeby też był widok do przodu:) O!
a ja poproszę o wnętrze kabiny pilotów jumbo jeta.. najlepiej źeby też był widok do przodu:) O!
- Załączniki
-
- gal1141.jpg (91.7 KiB) Przejrzano 459 razy
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Dzięki Dorob62! To chyba Połonina Wetlińska od strony Rawki? Miło popatrzeć.
Czekamy na Twoją fantazję. UUUps... fantazja wyartykułowana.
Patrzę ciągle i to caryńska od Rawki strony. Bajeczka. Ale od strony Ustrzyk Górnych jest chyba badziej kolorowa.
Czekamy na Twoją fantazję. UUUps... fantazja wyartykułowana.
Patrzę ciągle i to caryńska od Rawki strony. Bajeczka. Ale od strony Ustrzyk Górnych jest chyba badziej kolorowa.
Ostatnio zmieniony środa 26 lis 2008, 21:51 przez hucuł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Wiem że to może nie do końca o to chodziło ale przynajmniej od przodu 

- Załączniki
-
- JUMPING JUMBO JET.jpg (203.32 KiB) Przejrzano 446 razy
kate czy to aby jumbo? jeśli tak to dajesz....
aszemi cudne.. ale.. nie o to mi chodziło:)
aszemi cudne.. ale.. nie o to mi chodziło:)

"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley