Składniki na tortownicę

Twaróg zmielony na sernik - 0,5kg ( lub 400g w kubkach np. Dr.Oetker )
Śmietana kremówka 30% - 200 - 250ml
Śmietan fix - 1szt
Sucharki - 1 rządek z paczki
Nutella - 1 średni słoik
Migdały płatki - 1 paczka
Wiśnie drylowane - 1 słoik ( mogą też być mrożone )
Galaretka wiśniowa - 2 szt
Przygotowanie
Sucharki zetrzeć na miał, dobrze pokruszyć i zmieszać z nutellą.
Masę wyłożyć na tortownicę.
Ubić śmietanę kremówkę ze śmietan fixem i dodać do sera, delikatnie zmiksować.
Ser wyłożyć na spód z nutelli.
Masę serową posypać płatkami migdałów a na nich ułożyć wiśnie.
Zalać galaretką.
SMACZNEGO

ps. w żadnym wypadku do sera nie dodawać cukru.