LOKIS i s-ka
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: LOKIS i s-ka
zazdrościmy takich fajnych wspólnych spacerków 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki Darianna!
Dzięki Aszemi i Basiu i Aniu N
Aszemi właśnie przeglądnęłam moje zdjęcia i myślę, że wstawię kilka do Karbona z komentarzem więc za niedługo zapraszam...
(Kilka - tak około 50).
W Zakopanem pogoda nie rozpieszczała - miałam nadzieję na piękne widoki i nic z tego... za to Lokis wziął rasę i III BOG VI. Fajna wycieczka była...
ale o tym w swoim czasie... 

Dzięki Aszemi i Basiu i Aniu N

Aszemi właśnie przeglądnęłam moje zdjęcia i myślę, że wstawię kilka do Karbona z komentarzem więc za niedługo zapraszam...
(Kilka - tak około 50).

W Zakopanem pogoda nie rozpieszczała - miałam nadzieję na piękne widoki i nic z tego... za to Lokis wziął rasę i III BOG VI. Fajna wycieczka była...

Lokis ciumanko od Zojki i....Łazika hi hiza to Lokis wziął rasę i III BOG VI. Fajna wycieczka była...ale o tym w swoim czasie...

Na relacje z wycieczki poczekamy

Ja dałam sobie spokój z komentarzami, bo mi imageshack totalnie kolejność pochrzanił... 

Wczoraj na kolację mój TŻ serwował tatara...
Jak myślicie: Czyja jesat ta porcja?
Ostatnio zmieniony niedziela 25 mar 2012, 20:28 przez Danuta, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście, że hrabiego LokiskaDanuta pisze:Wczoraj na kolację mój TŻ serwował tatara...

Danusiu .... u mnie to samo jest

Jak ja robię śniadanie to tylko słyszę z łazienki głos mojego TŻ " dla mnie kawka a dla mojego psa kanapkę z szynką "

No jasneBasiaM pisze:Oczywiście, że hrabiego Lokiska

Basiu czy powinnyśmy już martwić się o zdrowie psychiczne TŻ-ów???

Ostatnio zmieniony niedziela 25 mar 2012, 20:29 przez Danuta, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym sie na Waszym miejscu martwiła, zwłaszcza u Basi. Sama kawa na śniadanie to niezdrowo 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja myślę, że takDanuta pisze: Basiu czy powinnyśmy już martwić się o zdrowie psychiczne TŻ-ów???![]()

Zagaj wrócił z koloni letnich to miał na legowisku "delfinka" wielkiego, błękitnego delfinka maskotkę - kupił to Tomek położył na legowisku i czekał na Zagaja, mówił, że legowisko nie wygląda tak smutno i pusto jak chociaż delfinek leży

Także Danusiu wszystko chyba w normie u tych chłopów

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Szczerze mówiąc... sama chętnie bym taką zjadłaDanuta pisze:Jak myślicie: Czyja jesat ta porcja?

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun