ZDJĘCIA OGARÓW
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: ZDJĘCIA OGARÓW
No dobra już wiemy- wspólnymi siłami podziemia doszłyśmy z Kasiwro że to musi być z Lianówki po Dorze i Puzonie 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 sie 2010, 13:13 przez ketrin, łącznie zmieniany 2 razy.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Nikt o nagrodach nic nie pisał to co to za frajdaketrin pisze:jakoś takAszemi pisze: Jakoś mało chętnych

...no to wspólnnie wygrałyscie spacer w Łodzi
zapraszamy
zapraszamy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
no to macie suczkę do zabawy 
A na spacerek chętnie kiedyś przy okazji może się uda- jak mi psy przenocujecie bo moja mam oprotestowała przyjmowanie dwóch bydlaków pod swój dach

A na spacerek chętnie kiedyś przy okazji może się uda- jak mi psy przenocujecie bo moja mam oprotestowała przyjmowanie dwóch bydlaków pod swój dach

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja odwiedzoną mam już dwukrotnie Łódź w celu integracji ogarzej, teraz odpoczywamyketrin pisze:...no to wspólnnie wygrałyscie spacer w Łodzi
zapraszamy

hehehe nie ma sprawy bedzie wesołoAszemi pisze:A na spacerek chętnie kiedyś przy okazji może się uda- jak mi psy przenocujecie bo moja mam oprotestowała przyjmowanie dwóch bydlaków pod swój dach

Eryk z Zagajem bedą pilnować "dziewczyn" w ogrodzie a sąsiedzi beda mieli nieprzespana noc

Ps. lubie moich sąsiadów

uważaj bo ci damy odpocząćkasiawro pisze:Ja odwiedzoną mam już dwukrotnie Łódź w celu integracji ogarzej, teraz odpoczywamyketrin pisze:...no to wspólnnie wygrałyscie spacer w Łodzi
zapraszamy.

hehehehehe
Szukając zdjęcia do zagadki krajoznawczej wpadło mi takie dokumentujące indywidualizm ogara.
Pytanie dodatkowe. Jakie psy widać na zdjęciu? Wystarczy podać trzy imiona.
O nagrodę proszę mnie nie molestować bo już zjadłem.
Pytanie dodatkowe. Jakie psy widać na zdjęciu? Wystarczy podać trzy imiona.

O nagrodę proszę mnie nie molestować bo już zjadłem.

- Załączniki
-
- Zdjęcia 180.jpg (118.26 KiB) Przejrzano 1242 razy
Ostatnio zmieniony piątek 21 sty 2011, 22:56 przez ZbyszekC, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer