Tajga
Re: Tajga
Ależ z niej piękna dama
Dlatego Uchatek ma swój domek w swoim pokoju
Mamy takie biurko tzn. kawał deski z drzewa merbau przymocowany od ściany do ściany.
Pod spodem jest tyle miejsca, że wrzuciłam tam legowisko Uchatka.
Tak mu się domek spodobał, że zaczął w nim spać
( przedtem na posłanku spały zabawki )

Psy lubią mieć swoje budkinulka pisze:Łazik uwielbia wpychać się pod biurko zwłaszcza jak ja siedzę przy kompie ,śmiejemy sie ,że siedzi w budziepodobnie jak Tajga

Dlatego Uchatek ma swój domek w swoim pokoju

Mamy takie biurko tzn. kawał deski z drzewa merbau przymocowany od ściany do ściany.
Pod spodem jest tyle miejsca, że wrzuciłam tam legowisko Uchatka.
Tak mu się domek spodobał, że zaczął w nim spać

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dziękujemy bardzo, my również mocno ściskamy i miziamy Tajgulca.agaziel pisze:Jutro postaramy się pocykać trochę na spacerku "w pełnym galopie". Specjalne pozdrowienia dla Kasi i "spółki"
Czekamy na więcej fotek!!! Tajga to cały tatuś

- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
Dziękujemy za komplementy, plany zdjęciowe były ambitne, ale chyba przeniesiemy je na weekend.
Siwy pyszczek pojawił się dość szybko, może na zdjęciach tak tego nie widać. Przecież farbować nie będziemy
Wystarczy, że pańcia farbuje siwe włosy 
Cóż zrobić, taka Tajgulca urodamiszakai pisze:Fajna ale czy mi się wydaje czy ma już trochę siwy pyszczek Kurcze - półtora roku skończyła dopiero...

- agaziel
Tajga pomaga chłopakom odrabiać lekcje, a w wakacje dzieciaki kursują po babciach i chyba z tęsknoty za nimi lubi sobie czasem tam poleżeć. Generalnie ulubionym miejscem jest zaciszny kawałek podłogi pod schodami. Tam zanosi swoje kości, zabawki i oczywiście idzie na hasło "na miejsce".nulka pisze:Łazik uwielbia wpychać się pod biurko zwłaszcza jak ja siedzę przy kompie
- miszakai
- Kontakt:
Nie mówię, że to nieładne bo lubię u ogarów siwe pyszczki tylko to baardzo dziwne, że tak szybko...Dla mnie u 5- letniego psa siwizna wcale nie jest oczywistością i dopiero u ogarów przywykam do tego, że mało który po 2 latach siwego pyska nie ma 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Trzymam za słowoagaziel pisze:Dziękujemy za komplementy, plany zdjęciowe były ambitne, ale chyba przeniesiemy je na weekend.

Co do siwizny to Pasja, Sówka też szybko posiwiały, myślę że to geny.
Za to muszę Was pochwalić bo talię ma osy i bardzo mnie to cieszy