Podają w prasie o złapanych złodziejach psów
http://www.dzienniklodzki...cieli,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Łódź , okolice - kradzieże psów
My mielismy dziwną sytuację w Chałupach...Siedzielismy w knajpce przy drewnianym płotku na brzegu a Cyga stała po drugiej stronie płotka przypięta...Ja siedziałam tyłem, Kuba przodem...Jedliśmy, kiedy ktoś powiedział, że Państwu chyba piesek sobie poszedł... Cyga łaziła po pobliskim trawniku, smycz zostala przy płotku...Myslelismy, że jakoś się odpiął karabińczyk ale panie z obsługi powiedziały potem, widząc nasze zdziwienie, że widziały całą sytuację ale myslały, że to nasz znajomy...Podobno jakiś facet podjechał samochodem, wysiadł, podszedł do Cygi, pogłaskał i odpiął ją po czym wsiadł do auta
Panie sugerowały, że może miał nadzieję, że pobiegnie kawałek za samochodem...Nie mam pojęcia...I niby była tuż a i tak ktoś zdołal zrobic coś takiego...Może głupi żart

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Hmm dziwne bo w sumie gdyby chciał ją ukraść to by odpiął smycz z Cygą a nie samą Cygę 

chyba niekoniecznieAszemi pisze:Hmm dziwne bo w sumie gdyby chciał ją ukraść to by odpiął smycz z Cygą a nie samą Cygę

Może faktycznie miał chłop nadzieję, że suka pobiegnie za nim

Niestety musimy mieć oczy dookoła głowy

My jak gdzieś siedzimy w knajpce to Uchaty leży pod naszymi nogami.
Jeśli nie możemy wejść z psem ... trudno ... nie wchodzimy.

chamstwo po prostumiszakai pisze:My mielismy dziwną sytuację w Chałupach...Siedzielismy w knajpce przy drewnianym płotku na brzegu a Cyga stała po drugiej stronie płotka przypięta...Ja siedziałam tyłem, Kuba przodem...Jedliśmy, kiedy ktoś powiedział, że Państwu chyba piesek sobie poszedł... Cyga łaziła po pobliskim trawniku, smycz zostala przy płotku...Myslelismy, że jakoś się odpiął karabińczyk ale panie z obsługi powiedziały potem, widząc nasze zdziwienie, że widziały całą sytuację ale myslały, że to nasz znajomy...Podobno jakiś facet podjechał samochodem, wysiadł, podszedł do Cygi, pogłaskał i odpiął ją po czym wsiadł do autaPanie sugerowały, że może miał nadzieję, że pobiegnie kawałek za samochodem...Nie mam pojęcia...I niby była tuż a i tak ktoś zdołal zrobic coś takiego...Może głupi żart
![]()

zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA 
http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;