Wierna Ogarusy wita

Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Re: Wierna Ogarusy wita

Post autor: hania »

Jacek pisze: Ma wielką ochotę na samotne najlepiej nocne spacery po lesie ale to chyba wszystkie ogóry to mają, 180 cm panel drewniany gładki nie stanowił przeszkody :twisted: nie myślałem, że da radę a jednak
Niekoniecznie wszystkie. Wielu przez całe życie nie przychodzi to do głowy. Za to dzieci Łownej są w tym chyba wybitne :D :D :D
Awatar użytkownika
Jacek
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Jacek »

Czy piesy w wieku 7 miesięcy są bardziej lękliwe ???.
jak podjeżdza śmieciarka to Wierna dostaje szału :strach_2: wydaje mi się, że to ze strachu ??
Awatar użytkownika
Jacek
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Jacek »

Jestem bardzo ciekawy jak z pociągiem do samotnych wycieczek poradziła sobie starsza kuzyneczka Salwa?.
Wierna dopiero raz dała nogę, wieczorem jak nikogo nie było w domu i do rana cieszyła się wolnością.Na spacerach w lesie nie ma ciągot do uciekania trzyma się na ok 40m.
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Z Salwą mieliśmy trzy światy :zly2: bardzo jej się podobały wędrówki na własną łapę :niewka:
Przerobiła noc poza domem, wypad na imprezę mikołajkową zakończony mandatem od straży miejskiej , kurs do szpitala-nie wiadomo w jakim celu :strach_2: , na leśnych spacerach gonitwy za rowerzystami i kompletny brak posłuchu a to wszystko skończyło się dopiero po szczeniakach :uff:
wyrosła słucha się, oddala się w lesie ale wraca wołana
Cieszę się tylko że córka Szajka pod tym względem jest całkowicie inna :mrgreen: szaleją po lesie razem ale jak oddalą się ciut za daleko to Szajka wraca i trzyma się nogi :silacz:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
ODPOWIEDZ