A w ogóle to wróciłem z lasu zdołowany. Znów wycieli mi kawał starodrzewu.

No i może trochę europalet.
Gratulacje Balt!ZbyszekC pisze:I jeszcze dzisiaj w Lesznie, zamiast grzecznie wyszczerzyć zęby do sędziego w nadziei na CWC i skończenie championatu, to wziął się i uparł. I dostał CACIB-a i wygrał rasę. I co? Mysli, że teraz wyjeździ sobie intera? A guzik. Pójdzie ganiać dziki w zagrodzie.![]()
Aha. I pierwszy, mały pucharek też dostał.
Żeby wyjeździć sobie intera to i tak musi poganiać dziczki...albo pochodzić z nosem przy ziemi na ścieżceirie pisze:Gratulacje Balt!ZbyszekC pisze:I jeszcze dzisiaj w Lesznie, zamiast grzecznie wyszczerzyć zęby do sędziego w nadziei na CWC i skończenie championatu, to wziął się i uparł. I dostał CACIB-a i wygrał rasę. I co? Mysli, że teraz wyjeździ sobie intera? A guzik. Pójdzie ganiać dziki w zagrodzie.![]()
Aha. I pierwszy, mały pucharek też dostał.Ja wiedzalam ze tak bedzie!
A dziki juz pewnie drza ze strachu. Jako i te wszystkie grzybki do upolowania
Tylko to właśnie rozumiem przez pojęcie interchampiona , w skrócie "intera"ZbyszekC pisze:Nie ma nic mowy o wynikach konkursów pracy. Te są wymagane przy ubieganiu się o tytuł Międzynarodowego Championa Piękności. Taki bezczelny to nawet ja nie jestem.![]()
.
bea100 pisze:Smutno mi jak czytam o wycince starych drzew i takich ładnych (grzybowych) miejsc![]()
Mam chociaż nadzieję, że posadzą nowy las: