Balt

Awatar użytkownika
ZbyszekC

Re: Balt

Post autor: ZbyszekC »

Dzisiejszy pokot. Mówiłem, że scenka wypadnie :D
Obrazek

A w ogóle to wróciłem z lasu zdołowany. Znów wycieli mi kawał starodrzewu. :placzek: Gdzie jesianią pójdę na prawdziwki i podgrzybki. Co znajdę kawałek matecznika to zielone ufoludki z piłami zaraz przylecą. Na jaką cholerę szkolić psa myśliwskiego skoro w lesie rośnie głównie papier toaletowy? :zly2:
No i może trochę europalet.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
ketrin
Gadu-Gadu: 0

Post autor: ketrin »

ale ci zazdroszcze :zdziw_5: :zdziw_5: :zdziw_5:
narobilłeś smaka :niewka:
bea100

Post autor: bea100 »

Smutno mi jak czytam o wycince starych drzew i takich ładnych (grzybowych) miejsc :cry:
Mam chociaż nadzieję, że posadzą nowy las.

Ech, jakbym zjadła jajecznicę z kureczkami :marzyc:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Zbyszku idę w niedziele na grzyby na 100% -gratuluję
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

ZbyszekC pisze:I jeszcze dzisiaj w Lesznie, zamiast grzecznie wyszczerzyć zęby do sędziego w nadziei na CWC i skończenie championatu, to wziął się i uparł. I dostał CACIB-a i wygrał rasę. I co? Mysli, że teraz wyjeździ sobie intera? A guzik. Pójdzie ganiać dziki w zagrodzie. :jezyk:
Aha. I pierwszy, mały pucharek też dostał. :happy3:
Gratulacje Balt! :piwko: Ja wiedzalam ze tak bedzie! :silacz: A dziki juz pewnie drza ze strachu. Jako i te wszystkie grzybki do upolowania :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

irie pisze:
ZbyszekC pisze:I jeszcze dzisiaj w Lesznie, zamiast grzecznie wyszczerzyć zęby do sędziego w nadziei na CWC i skończenie championatu, to wziął się i uparł. I dostał CACIB-a i wygrał rasę. I co? Mysli, że teraz wyjeździ sobie intera? A guzik. Pójdzie ganiać dziki w zagrodzie. :jezyk:
Aha. I pierwszy, mały pucharek też dostał. :happy3:
Gratulacje Balt! :piwko: Ja wiedzalam ze tak bedzie! :silacz: A dziki juz pewnie drza ze strachu. Jako i te wszystkie grzybki do upolowania :D
Żeby wyjeździć sobie intera to i tak musi poganiać dziczki...albo pochodzić z nosem przy ziemi na ścieżce ;)
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Psy ras poddawanych próbom pracy( czyli chyba ogary też) mogą uzyskać Międzynarodowy Certyfikat Wystawowy C.I.E. jeżeli uzyskają cztery wnioski CACIB od trzech sędziów w trzech krajach. Między pierwszym a czwartym wnioskiem musi upłynąć co przynajmniej rok i jeden dzień. Nie ma nic mowy o wynikach konkursów pracy. Te są wymagane przy ubieganiu się o tytuł Międzynarodowego Championa Piękności. Taki bezczelny to nawet ja nie jestem. :gleba:
Chyba nigdy nie wyrzekałem się szkolenia z nosem przy ziemi. Ale myślałem raczej o szkoleniu w kierunku truflarza. :D
Albo kurkarza. Zaraz jutro ruszamy się szkolić.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

ZbyszekC pisze:Nie ma nic mowy o wynikach konkursów pracy. Te są wymagane przy ubieganiu się o tytuł Międzynarodowego Championa Piękności. Taki bezczelny to nawet ja nie jestem. :gleba:
.
Tylko to właśnie rozumiem przez pojęcie interchampiona , w skrócie "intera" ;)
To drugie to jakiś nowy wynalazek ;)
Wstępne szkolenie pod kątem grzybiarstwa przeszedł mój Ami - jamnik. Tata po znalezieniu grzyba dał mu powąchać i powiedział "szukaj"...i Amik znalazł - miejsce skąd grzyb był wyrwany :)
Awatar użytkownika
ZbyszekC

bea100 pisze:Smutno mi jak czytam o wycince starych drzew i takich ładnych (grzybowych) miejsc :cry:
Mam chociaż nadzieję, że posadzą nowy las:
Obrazek

Tylko jak na tym zdjęciu prędzej wyrosną wieże strzelnicze niż drzewa. Gdzie te nasadzenia jeszcze niedawno zbierałem całe kosze grzybów. To ciemne w tle to ściana rezerwatu. Tak się bano, że z rezerwatu może wydostać się jakaś zwierzyna.
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Potrafię być czujny w lesie.
Obrazek

Głupie miny robić też potrafię.
Obrazek

A ćwe meszki.
Obrazek

I myślicie, że to wszystko tak na piękne oczy?
Obrazek
ODPOWIEDZ