weszynoska pisze:gratuluję miotu i czekam na ....foty maluchów...czeremchę czy inne zielsko zostawmy przyrodzie
Ja rownież gratuluję i myślę, że wybór formy ogłoszenia informacji o miocie należy do hodowcy Zdjęcia bardzo ładne...Nie ma obowiązku robienia portrecików z podpisami imion i kolorywymi wstążeczkami dla forumowiczów Ja wolę czeremchę niż korale i kamienie szlachetne ale liczy się staranność
weszynoska pisze:to był tekst na zachętę a nie krytyka
Mnie by tekst o zielsku nie zachęcił Pamiętam chaos wątkowy jaki zapanował przy miocie w tej hodowli w zeszłym roku ale zawsze wtedy sobie powtarzam, że nie każdy musi ogarniać ogarkowo, być obytym z kompem i zasadami itd. A szczeniaczki są na pewno super zaopiekowane i właśnie nie zostawiajmy zielska przyrodzie; ogarki też mogą być w taki sposób prezentowane. Też nie przepadam za atłasem i perłami ale szczeniakom na pewno dobrze skoro komuś się chce drapować tkaniny pod ich sikającymi i kupkającymi pupkami:)
Proponuję nie naruszać prywatności Pani Grażyny, nie szukać zdjęć małych skoro hodofca sobie nie życzy,albo krytykować tło.
Kupujcie jak chcecie i nie wybrzydzajcie, to było ogłoszenie a nie zaproszenie do rozmowy.
To jest wolny kraj, nie każdy musi nas lubić.
I tak powinniśmy docenić że byliśmy pierwsi przed Allegro i giełdą w Słomczynie (a może nie, niewiem).
Oby małe były zdrowe i szczęśliwe (nie będę szukał zdjęć)
Pozdrawiam sunię i szczyle.
Ale jeszcze co do tla - nie moge sobie odmowic - taki szczegolik: na ostatnim zdjeciu fajnie z lewej strony koci gosc podglada to male psie towarzystwo Zdjecia maja klimat, na pewno. Kwestia gustu czy komus to pasuje czy nie, ale sa oryginalne, na pewno. Wolny kraj, totez sobie pisze, chocby pod ogloszeniem :]