PRZECHLEWKO 2010
Re: PRZECHLEWKO 2010
Otoku nie mam... Ale jakby komuś psa brakowało 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
I plecak. Rafał ma dwa otoki, ale tylko jednąobroże do otoka. Weźmie wszystkie. I może coś od komarów.
Ja mam obroże bez otokuREDAIK pisze:I plecak. Rafał ma dwa otoki, ale tylko jednąobroże do otoka. Weźmie wszystkie. I może coś od komarów.

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Owocnego szkolenia

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale wy nas chcecie już wypchnąć widzę ...a my dopiero w poniedziałek startujemy 
Chociaż swoją drogą to myślę że nam się życzenia powodzenia jak najbardziej przydadzą

Chociaż swoją drogą to myślę że nam się życzenia powodzenia jak najbardziej przydadzą

- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Nam teżAnia W pisze:Chociaż swoją drogą to myślę że nam się życzenia powodzenia jak najbardziej przydadzą

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Dobrze będzie i wesoło dla was wszystkich. Ogary się sprawdzą. Feculak w tamtym roku nazwał Lesia latającym ogarem.
I nam, i namOla i Dunaj pisze:Nam teżAnia W pisze:Chociaż swoją drogą to myślę że nam się życzenia powodzenia jak najbardziej przydadzą

Mam nadzieję, że będzie bardzo wesoło

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ależ Wam zazdroszczę taka się fajna ekipa uzbierała a ja nie moge