Prosiak jest z nami już od dawna. Był pocieszką dla Iwka po odejściu Cygaro i dla mnie też zresztą...A co do relacji to pisałam już trochę o tymAszemi pisze:Ale widzę że macie prosiakaa jak relacje z Cygą
No to nam miło bo Burza śliczna sunia...A Cyga jawi mi się wciąż wypłochem takimwladekbud pisze:Jak widzę Cygę, to jakbym oglądał blog Burzy
No to macie gorzej moje tylko pożerają świni żarcie- no oprócz trawymiszakai pisze:Przeważa chęć pożarcia no i zazdrość też występuje![]()
Może ten stwór bardziej Ci się spodoba...Mieszkała z nami kiedyś Szyszka - szynszyla. Uważam, że to piękne stworzenia ale nie nadają się do życia w klatce i niewoliirie pisze:Ale Cyga duzo bardziej mi sie podoba.
Fajna Szyszka, ale wlascicielka duzo bardziej mi sie podobamiszakai pisze:Może ten stwór bardziej Ci się spodoba...Mieszkała z nami kiedyś Szyszka - szynszyla.irie pisze:Ale Cyga duzo bardziej mi sie podoba.
Ha, w koncu pies mysliwski!A Cyga dziś, biegnąc ze mną przy rowerze, na widok kota wypięła się na obrożę i z obroży i ruszyła w pościgZagoniła go do piwnicy
No ja do kotów się też do końca nie mogę przekonaćirie pisze:Kot tez kiedys byl, ale do tej pory zostaly mi mieszane uczucianie wiem sama, czy chcialabym znow miec do czynienia z az takim indywidualista.. czasem mnie korci, ale jednak czesciej nie :]
Jak odbieram Iwka z przedszkola to zahaczam o dom, biorę Cygę i prujemy przez Park. Któregoś dnia po prostu było późno, więc chwyciłam rower i ruszyłam z Cygą obok.irie pisze:Ha, w koncu pies mysliwski!Przyuczalas Cyge do biegania przy rowerze czy sama z siebie taka zdolniacha?