A co do kasy hmm toż to prawie dochód pasywny- raz kupujesz sukę a potem juz tylko szczeniaki sprzedajesz- pomijając te drobne na karmy i pielęgnację, weterynarzy, wystawy, podróże, krycie itd
a ja myślałam że poniżej 155 CWC nie zejdzieszAnia W pisze:Dla niej wystarczy interchampion z 75 CWC,
A to ja już myślałam, że wymagania są ustalone jednoznacznie... interchampion - prawie (czekamy na papier), ilość CWC - no! jeszcze troszkę i zdobędziemy, już trenujemy i moglibyśmy popracować nad championem pracy, ciemne oko... założymy soczewki kontaktowe, czaprak... nieco podfarbujemy, intensywne podpalanie... nie wiem, o co chodzi, ale jak się dowiem to i temu podołamy (farba), zwarta budowa, kątowanie... hmmm ocena należy do Łozy i sędziów (jak czytam karty ocen, to nie wiem, co jest prawdą w przypadku Lokisa), umięśnienie - nad tym pracujeny na spacerach, ale latem dołożymy starań (pływanie, siłownia), zęby, oczy, usposobienie - wszystko OK, inteligencja - nad wyraz rozwinięta - wprawdzie czasem za długo myśli, ale za to jak potrafi kombinować, żeby osiągnąć wymyślony cel!Ania W pisze:Dla niej wystarczy interchampion z 75 CWC, międzynarodowy champion pracy, o ciemnym oku, nieprzesianym czapraku, intensywnym podpalaniu, zwartej budowie, umięśniony, z dobrym kątowaniem, pełnym uzębieniem i zdrowym okiem, z dobrym usposobieniem, inteligentny...jak o czymś zapomnę to dopiszę.
Aha! Datę castingu też podam w późniejszym terminie