Haniu, rasistka z Ciebie wychodzi, liczy się prawdziwa miłość, a nie czaprakhania pisze:To go wygonisz, bo czapraczek będzie nie taki

Haniu, rasistka z Ciebie wychodzi, liczy się prawdziwa miłość, a nie czaprakhania pisze:To go wygonisz, bo czapraczek będzie nie taki
A nie Książę z bajki?Ania W pisze:Ale kurcze żeby chociaż taki mąż do połowy łydki
Ze mnie??Agata pisze:Haniu, rasistka z Ciebie wychodzi, liczy się prawdziwa miłość, a nie czaprakhania pisze:To go wygonisz, bo czapraczek będzie nie taki![]()
A dziękuje ci bardzo...własnie zastanawiałam się co bym chciałą z rana usłyszeć miłegohania pisze: Ja tylko przewiduję jaką Ania będzie wredną teściową.![]()
Jest południeAnia W pisze:A dziękuje ci bardzo...właśnie zastanawiałam się co bym chciała z rana usłyszeć miłegohania pisze: Ja tylko przewiduję jaką Ania będzie wredną teściową.![]()
![]()
A jak ktoś nie wie to na zaprzyjaźnionym forum można poczytaćA poza tym wszyscy wiemy, że na ogarach taką kasę sie zbija że aż dziw że jeszcze ich tak mało