Balt
Re: Balt
Jeszcze nie tak dawno (A dzicz. Proszę bardzo. Zdjęcia z okna kuchni. Przy tych drzewach nad rzeką robiłem zdjęcia bobra.

Balt jest stary kłusownik i wie, że pysk się drze tylko w czasie pogoni.
Nulka a po co komu krowa. Mleko jest przecież z Biedronki a w mięsie czają się te tam priony czy cuś.
Nulka a po co komu krowa. Mleko jest przecież z Biedronki a w mięsie czają się te tam priony czy cuś.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Nie wiem dlaczego ile razy patrzę na tę fotkę to mam wrażenie, że widzę łeb, dziób tego lisiego obiadku

Świetne macie tereny tuż pod blokiem! Rzeczka... las... zwierzyna... grzybki w maju!... Ech, pozazdrościć!
My do lasu to musimy samochodem jechać. A w pobliżu tylko tereny spacerowe za wałem przeciwpowodziowym aktualnie skażone przez powódź.
Balt serdecznie gratuluję sukcesu w Inowrocławiu!
Mam nadzieję, że tym razem dostałeś cały dłuugi, śmierdzący psi przysmak, co??? Zasłużyłeś!

Świetne macie tereny tuż pod blokiem! Rzeczka... las... zwierzyna... grzybki w maju!... Ech, pozazdrościć!

My do lasu to musimy samochodem jechać. A w pobliżu tylko tereny spacerowe za wałem przeciwpowodziowym aktualnie skażone przez powódź.
Balt serdecznie gratuluję sukcesu w Inowrocławiu!

Mam nadzieję, że tym razem dostałeś cały dłuugi, śmierdzący psi przysmak, co??? Zasłużyłeś!

Balt dziś skończył dwa lata. Jest już całkiem dorosłym psem
Dzień zaczęliśmy od zwyczajowego wydłubywania żwacza z kongi. Konga stale ta sama.

Póżniej ruszyliśmy w wysokie trawy zapolować na kleszcze.

A przy okazji. Czy nie mówiłem, że sójkę też dorwiemy w końcu?

W domu trzeba było przypomnieć grzecznie o okazji.

Dzień zaczęliśmy od zwyczajowego wydłubywania żwacza z kongi. Konga stale ta sama.

Póżniej ruszyliśmy w wysokie trawy zapolować na kleszcze.

A przy okazji. Czy nie mówiłem, że sójkę też dorwiemy w końcu?

W domu trzeba było przypomnieć grzecznie o okazji.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
noooo Balcie jako całkiem dorosły Ogarze...wszystkiego najlepszego 

Pani wręczyła upominek./Piłeczki i poduszka też stale te same./

I można było się zabawić w słonia./Gazety pod telewizorem i kwiatek na podłodze także niezmiennie bezpieczne/

Później czekając aż deszcz się skończy i będzie można bedzie znów iść na spacer, mała drzemka.

A nawet puszczanie bąbelków.

Pies szczęśliwy.

I żeby nie było tak landrynkowo. Pomimo dwóch lat Państwo psa sam na sam z butami nie zostawią.

I można było się zabawić w słonia./Gazety pod telewizorem i kwiatek na podłodze także niezmiennie bezpieczne/

Później czekając aż deszcz się skończy i będzie można bedzie znów iść na spacer, mała drzemka.

A nawet puszczanie bąbelków.

Pies szczęśliwy.

I żeby nie było tak landrynkowo. Pomimo dwóch lat Państwo psa sam na sam z butami nie zostawią.