Warszawskie spacery
- Malgosiaczek_27
Re: Warszawskie spacery
Trzeba stworzyć "forumową książkę telefoniczną" 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ależ pięknie na fotce AniW "Debiutująca na spacerku Nutka" Nutka wyszła 

- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Tak, tylko musimy sprecyzować czy decydujemy się na zmianę plenerów i określić punkt zbiórki.
Ja odnośnie spaceru gdziekolwiek, jestem 3xTAK
Ja odnośnie spaceru gdziekolwiek, jestem 3xTAK

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
No ja się dostosuję, chociaż byłam dopiero dwa razy i jeszcze Bemowo nie zdążyło mi się znudzić 

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
To się umawiajcie, bo ja mam weekend szkolny (dziś i jutro mogę być marnie dostępna)
Mi jest wszystko jedno gdzie, dojadę (sama lub z Karolem - nie wiem jak ma zajęcia), a godzinę zawsze wolę wcześniejszą niż późniejszą
Mi jest wszystko jedno gdzie, dojadę (sama lub z Karolem - nie wiem jak ma zajęcia), a godzinę zawsze wolę wcześniejszą niż późniejszą

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Witam,
są dwie opcje
1. nowe tereny za Babicami, krzaki i pola w otulinie Parku, niekoniecznie lepsze ale inne,mniejsze ale puste, wtedy zbiórka o godzinie 10,30 koło kościoła w Babicach (z Warszawy koło giełdyw Broniszach skręt w prawo i kościół w Babicach widac za drugim rondem)
2. albo po steremu 10,30 koło stadionu WAT
Proponuję aby decyzję podjął Sołtys bo za dużo demokracji skończy się tym że nie będzie spaceru.
Pozdrawiamy.
są dwie opcje
1. nowe tereny za Babicami, krzaki i pola w otulinie Parku, niekoniecznie lepsze ale inne,mniejsze ale puste, wtedy zbiórka o godzinie 10,30 koło kościoła w Babicach (z Warszawy koło giełdyw Broniszach skręt w prawo i kościół w Babicach widac za drugim rondem)
2. albo po steremu 10,30 koło stadionu WAT
Proponuję aby decyzję podjął Sołtys bo za dużo demokracji skończy się tym że nie będzie spaceru.
Pozdrawiamy.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Myślę, że w związku z prognozami pogody nie będzie potrzeby zmiany terenu 
Chyba zaczyna się idealna dla nas pogodowo pora na spacery i nie sądzę żeby demokracja miała na nas aż taki wpływ żebyśmy zrezygnowali z nadarzającej się okazji

Chyba zaczyna się idealna dla nas pogodowo pora na spacery i nie sądzę żeby demokracja miała na nas aż taki wpływ żebyśmy zrezygnowali z nadarzającej się okazji

- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Ja również jestem, za wykorzystaniem aktualnej sytuacji pogodowej i przejście utartymi ścieżkami w tę niedzielę 

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog