Berberysy trzy różne:

Zakątek paprociowo-hostowy - na razie jedyny w miarę ogarnięty:

Haniu czy to jest Bugenwilla? Jeśli tak - napisz, proszę, czy jest ona wymagająca w uprawie. Szalenie podoba mi się Bugenwilla ale nie wiem, czy potrafiłabym zapewnić jej dobre warunki do życia.hania pisze:Moja ulubiona roślina doniczkowa - niestety już przekwita:
ZbyszekC pisze:użytkowany przez dorosłego ogara
nulka pisze:Jednak u Was ogar nieogrodnik
Przecież Zbyszek zaznaczył że dorosłego a Wasz Uchatek to jeszcze szczeniak chociaż już roczny ale szczeniak daj mu jeszcze trochę czasu wyrośnieBasiaM pisze:W przeciwieństwie do naszego
Według moich kryteriów - zupełnie niewymagajaca. Ja przy swojej tylko pilnuję czy jest podlana, jak sobie przypomnę to z nawozem. Zima podlewam mniej. Przez ostatnie dwa lata nawet nie była przesadzonaDanuta pisze:Haniu czy to jest Bugenwilla? Jeśli tak - napisz, proszę, czy jest ona wymagająca w uprawie. Szalenie podoba mi się Bugenwilla ale nie wiem, czy potrafiłabym zapewnić jej dobre warunki do życia.hania pisze:Moja ulubiona roślina doniczkowa - niestety już przekwita:
Jesienią będę szukała dobrego domu dla części cebulek czosnku.ketrin pisze:no nieHanka tego czosnku to ci zazdrosze
![]()
![]()
![]()
Od czasu jak w ramach termoizolacji zamurowano okno na korytarzu nie mam możliwości przechowywania pelergoni przez zimę. Jeżeli przetwają lato, a się nie obrazisz, to chętnie przekażę mateczniki w godne ręce.hania pisze: Jakby ułamała się gałązka to zamawiam sadzonkę.