Kończę moją aktywność w tym temacie!
Nie jadę na klubówkę... Poprzednio żałowałam, że tak daleko i nie dam rady - teraz nie żałuję

Moderator: BACHMATsforanemroda
Tak jak Asia napisała, tu nic się nie zmienia.ZbyszekC pisze:. No, ale wiedzieliśmy dużo wcześniej, na pewno o której mamy być
ZbyszekC pisze:. Kiedyś była opinia o wielkopolskiej rzetelności i dyscyplinie. Podejrzewam, że ludzie o takich cechach wygineli jak mamuty lub wyjechali do Londynu.
Asiu, byłam na wielu klubówkach różnych ras i konkurencje hodowlane były na początku. Może na wszystkich były nietypowo, ale tak właśnie było.Asia_i_Bora pisze: Na wszystkich wystawach konkurencje hodowlane są na KOŃCU, bo właśnie nie wszyscy dojeżdżają na wystawy punktualnie.
Czym innym jest grupa hodowlana a czym innym wybór najlepszej hodowli na wystawie klubowej.Asia_i_Bora pisze: Haniu, w Poznańskim oddziale zwyczaj jest widocznie inny... Ale konkurencje takie jak grupa hodowlana i para hodowlana są na każdej innej wystawie i są one przy okazji finałów.
Nikt tego od Ciebie nie wymaga. Wyrażamy tylko swój dyskomfort i wątpliwości.To oddział zadecydował o zmianie kolejności, a nie ja, czy Klub. Więc nic nie zmienię.
nawet jesli przyjadę do bez suk ale na pewno zobaczysz ją jeszcze nie razAsia_i_Bora pisze:Aszemi, strasznie chciałabym zobaczyć Twoją Szajkę na żywo, więc nie zapomnij jej zabrać
Jest to oczywisty problem, ale my z Amonem zostaniemy na finały.hania pisze:[
Nikt tego od Ciebie nie wymaga. Wyrażamy tylko swój dyskomfort i wątpliwości.
Nie wiem jakie układy są teraz, ale do tej pory o tego typu rzeczach decydował Klub a oddział się dostosowywał i nie było z tym problemu.