Chciałam też napisać podobny komentarz,ale właśnie nie starczyło mi odwagi

W trakcie czytania dyskusji (na koniec) chciałam nawiązać właśnie do Balta gdzie widać znaczną różnicę jaki był, a jaki jest teraz, ale też mnie Zbyszek wyprzedził w tym

Bardzo szanuję właścicieli psów jak się im mówi, że pies ma za dużo tego i owego i należy nad tym pracować i nad tym pracują

Takim też przykładem jest Taniec Poszły w Las. Jak około roku temu przyszedł do związku i jak zobaczyłam to się załamałam młody fajny pies, ale głowa wydawała się jak u foczki.Był jeszcze "mocniejszy" niż Uchaty, który też jest ładny, ale za bardzo "mocny"

Nie chcę się wymądrzać i nikogo nie atakować, ale większość z Was wie, że mam fioła na punkcie nadwagi i kondycji u psów

Beatko już nie raz mówiłam i powiem jeszcze raz, Harmonia fajna suka, ale daj mi ją na miesiąc, dwa a będzie bardzo fajną suką

Co do mocnych suk to Luśnia jak najbardziej do nich należy, ale tłuszczyku trochę miała w Opolu, zresztą rozmawiałam ze Sławkiem o tym

I jeszcze do Magdy od Kwadry:
Dużo nie szukając na ostatniej klubówce w Opolu ogary też miały mówione(nie wiem czy pisane), że za chude są. Ja uważam, że to działa w jedną i drugą stronę, tylko kwestia sędziego co lubi, a czego nie.
Pozdrawiam wszystkich odchudzających ogary w szczególności Paulę, ona "naszego" Świtka tak stara się pilnować