Dryf Z Beskidzkich Wysp:)
- jerz
- Gadu-Gadu: 42500
- Kontakt:
Re: Dryf Z Beskidzkich Wysp:)
Ponieważ mamy "siostrzane" psy, to może kwestia tych "smaczków"? Próbowałeś różnych? U mnie numerem 1 okazał się żółty ser (szaleństwo w oczach u psa), trochę mniej lubi Esquisita (Trixie), ale był to pierwszy i jedyny wybór smakołyku specjalnie dla psa, więc może na inne reaguje inaczej 

nie wiedziałem, że żółty ser może być
warto spróbować! 

Allllleeeee się wybawił na dworze!!! Nie chciał wracać!!
Troszkę źle zniósł podróż samochodem no ale nie można mieć wszystkiego. Nawet Poszła pierwsza "Dworska kupa"
oby tak dalej! 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A fotki jakieś
oczywiście Dryfa nie "dworskiej kupy" 

HAHAHAH No tak ale nie wziąłem aparatu
Jak pogoda się poprawi napewno wrzucę jakieś fajne fotki tzn postaram się bo fotograf ze mnie marny 

- jerz
- Kontakt:
Tak przy okazji, czy Dryf też ma taki niepohamowany apetyt? Ile jedzenia mu podajesz? Ilość karmy pochłanianej przez Denara karmy zaskakuje, aczkolwiek pies utrzymuje idealną linię...
Pozdrowienia!
Pozdrowienia!
No mogę powiedzieć, że Dryf rozkłada sobie jedzonko na raty
Jak jest głodny to je a jak nie to zostawia na potem. Heh... No chyba ze dostanie czasem jakieś jedzenie z puszki to wsówa odrazu Karmimy go Royalem suchą ale oczywiście woli z puszki... A co do ilości podawanego jedzenie to nie wiem daje mu na oko
Ale szybko rośnie i też zachowuje dobrą sylwetke... A czy Denar gryzie wszystko co ma przed pyskiem? wliczając w to nogawki od spodni poduszki skarpetki nogi ręce? Bo powoli zaczynam się o to bać... czasami to naprawdę zaboli jak chapnie... 

Również Pozdrawiam!
- jerz
- Kontakt:
Gryzie. Nieustannie. Trochę pomaga podstawienie mu czegoś innego do gryzienia, albo jedzenia - wtedy można na jakiś czas odwrócić uwagę. Po każdym posiłku jest okres "szaleństwa" i dopóki się nie zmęczy trzeba się nim zajmować, żeby nie gryzł wszystkiego naokoło.
Dryf też się budzi między 2 a 4 w nocy i przychodzi się pobawić?
Pozdrawiam,
P.
Dryf też się budzi między 2 a 4 w nocy i przychodzi się pobawić?
Pozdrawiam,
P.
- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Nie jestem ekspertem, ale może spróbujcie zainteresować je czymś innym w momencie kiedy zaczynają gryźć. U nas sprawdzał się przez długi czas sznurek. Mina gryzła go, przeciągała się z nami. Kolejną fajną rzecza jest butelka np. po wodzie mineralnej, albo odpowiedniej wielkości piłka. Zanim ją złapie to się trochę zmęczy. Poza tym wszelkie maskotki, piszczałki, itp.
U nas na jakiś czas egzamin zdał stary skórzany pasek do spodni (oczywiście bez sprzączki). Mina jak była sam ato go gryzła a jak byliśmy w domu to ganiała za nim jak kot albo się z nią przeciągaliśmy.
Nam Mina co prawda nogawek nie podgryzała, ale ręce owszem. Gdzieś w wieku 6 miesiecy przeżuciła się z rąk na podgryzanie mieszkania
ale na to też się zalazły sposoby
Życzę powodzenia i dużo cierpliwości
U nas na jakiś czas egzamin zdał stary skórzany pasek do spodni (oczywiście bez sprzączki). Mina jak była sam ato go gryzła a jak byliśmy w domu to ganiała za nim jak kot albo się z nią przeciągaliśmy.
Nam Mina co prawda nogawek nie podgryzała, ale ręce owszem. Gdzieś w wieku 6 miesiecy przeżuciła się z rąk na podgryzanie mieszkania

Życzę powodzenia i dużo cierpliwości

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia