Trześń - Grobla 17-23 maja 2009 Warsztaty
Re: Trześń - Grobla 17-23 maja 2009 Warsztaty
Coś pozwolę sobie dołożyć.
Dzięki za zaproszenie, za pozytywną energię, za profesjonalizm, za wysiłek, było super.
To nie była imrezka dla odfajkowania planu szkoleń, to byli pasjonaci.
No może trochę za dobrze karmili ludzi, a mnie rozpuszczali bardziej niż moja Pani.
Plan napisany i zrealizowany, jak w niemcowiżnie.
Na pewno tam wrócę.
Pozdrawiam Wigro
i jeszcze parę fotek
Dzięki za zaproszenie, za pozytywną energię, za profesjonalizm, za wysiłek, było super.
To nie była imrezka dla odfajkowania planu szkoleń, to byli pasjonaci.
No może trochę za dobrze karmili ludzi, a mnie rozpuszczali bardziej niż moja Pani.
Plan napisany i zrealizowany, jak w niemcowiżnie.
Na pewno tam wrócę.
Pozdrawiam Wigro
i jeszcze parę fotek
- Załączniki
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Wigro GRATULACJE !!! Mam nadzieję, że załapałeś bakcyla. Mnie tam dziki jako takie niespecjalnie kręcą (odkąd pamiętam Pani mi mówiła, że gonić zwierzyny mi nie wolno) ale łażenie po ścieżkach to świetna zabawa. Bo dla mnie tropienie to sport nie zawód. Żałuję, że nie mogłem podczas tego weekendu dojechać do Trześni. Moja pani miała jakieś tam ważne sprawy - nie rozumiem jej
. Chciałem na własną łapę ale mnie nie puściła...
Lokis

Trzymam za słowo. Jak się będziesz wybierać daj znać. Może potropimy razem.Wigro pisze:Na pewno tam wrócę.
Lokis
Hej ogarki! To ja- Chmurka. Ciocia Węszynoska i Wigro wkleili moje fotki. Jestem na nich jak śnieżnołapa lala wystawowa. A ja dziki gonię przez najgłębsze błoto, usmarowac się na czarno wcale się nie waham. A dziś na Regionalnym Konkursie Pracy Dzikarzy w Wierzchowiskach zdobyłam dyplom I stopnia, srebrny medal i pucharek.
No i gratulujemy BARDZO serdecznie, zazdrościmy profesjonalizmu, żadna lala, napisałem że ho,ho...
Jak się umyła to była pachnąca i apeticzna, znam się na tym chyba, no nie.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Wigro
Ja dziś robiłem w promocji rasy.
Jak się umyła to była pachnąca i apeticzna, znam się na tym chyba, no nie.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Wigro
Ja dziś robiłem w promocji rasy.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Cze Chmurka!
Pełen szacun!!!
Ty to potrafisz pogonić dzika!!! Pełna profeska!!!
GRATULUJĘ SERDECZNIE!!!
Pozdrawiam
Lokis
Pełen szacun!!!

GRATULUJĘ SERDECZNIE!!!

Pozdrawiam
Lokis
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Chmurka gratulacje !!!
halicz pierwsze wejście do zagrody miał własnie z Tobą i otwierał szeroko oczy ze zdumienia..że tak trzeba iśc w błoto i gonic dziki
halicz pierwsze wejście do zagrody miał własnie z Tobą i otwierał szeroko oczy ze zdumienia..że tak trzeba iśc w błoto i gonic dziki

Warsztaty - sierpień 2010
Wszystkich którzy dokonali wstępnej rezerwacji miejsc na sierpień proszę o kontakt mailowy i potwierdzenie swojego uczestnictwa
mail: adamanna10@poczta.onet.pl
Wszystkich którzy dokonali wstępnej rezerwacji miejsc na sierpień proszę o kontakt mailowy i potwierdzenie swojego uczestnictwa

mail: adamanna10@poczta.onet.pl
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Potwierdzenie wysłane 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;