Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
No a gdzie fotki z wystawy?????? 

Z wystawy - ja znalazłam kibicującego Zagaja 

Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Tak , Zagaj dzielnie kibicował wszystkim psiakom,a najbardziej gończym i ogarkom.
Muszę powiedzieć, że dumni jesteśmy wszyscy z niego. Zagaj był pierwszy raz w takim miejscu w takiej ilości psów trochę oczywiście Tomuś musiał mu wbić do głowy co wolno, czego nie
Starał się też trochę naśladować mnie, widział że ja jestem spokojna i leżę grzecznie jak kazali więc on też tak powinien.
Teraz relacja w niedzielnego spaceru z naszym nowym znajomym Talarem. Talar jest w wieku Zagaja i już młodzik pracuje w lesie, chodzi po farbie i w mioty na polowaniach, myśliwi są z niego zadowoleni.
Muszę powiedzieć, że dumni jesteśmy wszyscy z niego. Zagaj był pierwszy raz w takim miejscu w takiej ilości psów trochę oczywiście Tomuś musiał mu wbić do głowy co wolno, czego nie

Starał się też trochę naśladować mnie, widział że ja jestem spokojna i leżę grzecznie jak kazali więc on też tak powinien.
Teraz relacja w niedzielnego spaceru z naszym nowym znajomym Talarem. Talar jest w wieku Zagaja i już młodzik pracuje w lesie, chodzi po farbie i w mioty na polowaniach, myśliwi są z niego zadowoleni.
- Załączniki
Super macie te 'wodne' spacerki 
Minuta bardzo lubi sie taplac w wodzie, ale jeszcze nie miala okazji poplywac tak jak Zagaj, na powaznie.
A to malowanie ogonem zahacza o sztuke przez duze SZ.
Talenciarz z Zagaja. Pasja - nie ma co sie co ogladac za innymi

Minuta bardzo lubi sie taplac w wodzie, ale jeszcze nie miala okazji poplywac tak jak Zagaj, na powaznie.
A to malowanie ogonem zahacza o sztuke przez duze SZ.

Talenciarz z Zagaja. Pasja - nie ma co sie co ogladac za innymi

Gapek i Kwadri tez dzisiaj pierwszy raz ode tygodnia razem poszalaly bo pod nieobecnosc panci trzeba bylo dzieci rozlokowac;( ale juz jest pelnia szczescia 

be the person your dog thinks you are
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
No dobrze teraz nasza pańcia ma swoje 5 min. po długich negocjacjach dostała od Zagaja i mnie pozwolenia na wklejenie swoich fotek ogrodowo tarasowych- to co teraz nam kwitnie:
Ja też takie chcę