WITAM!!!
Re: WITAM!!!
a moze na jednym ogarze sie nie skonczy i z nastepnego miotu wybierzesz tego wyluzowanego 

be the person your dog thinks you are
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ja bym chyba została przy pierwszym wyborze
. Mój pierwszy wybór szczeniaka wyglądał tak, że ten pies który mnie polizał, to już był mój
. A potem jak leżała pod drzwiami które się chciało otworzyć, to trzeba było ją z dywanem odsunąć
(w tym wypadku to pies wychował właścicieli
).
Podwinięta powieka to nic strasznego. Wiele pięknych psów to miało (m.in. mój ulubiony Largo). Psu się robi zabieg, potem szwy i pies jest zdrowy (jeśli zabieg jest dobrze wykonany, to nawet nie widać, że cokolwiek było robione
).
A co do charakteru, to mój wujek jak wybierał dla siebie psa, to wziął najspokojniejszego, a teraz ma szatana
. Trzeba odpowiednio wychować psa, od razu zasady, żeby pies wiedział na czym stoi, co mu wolno, czego nie. Do końca nie przewidzisz, jaki charakterek Ci wyrośnie, ale możesz w pewnym stopniu na to wpłynąć 

Podwinięta powieka to nic strasznego. Wiele pięknych psów to miało (m.in. mój ulubiony Largo). Psu się robi zabieg, potem szwy i pies jest zdrowy (jeśli zabieg jest dobrze wykonany, to nawet nie widać, że cokolwiek było robione

A co do charakteru, to mój wujek jak wybierał dla siebie psa, to wziął najspokojniejszego, a teraz ma szatana

Natalia i Nero
Zobaczymy. Nie będę wam tu już głowy zawracał;) Poinformuję was kiedy wszystko się już skończy!
Wtedy na pewno założę bloga swojego ogra(o ile Pan Jurek mi wcześniej mnie nie pogoni za to niezdecydowanie
hehehe) Pozdrawiam wszystkich!

Myślę, że nikomu tu głowy nie zawracaszGrzegorz pisze:Zobaczymy. Nie będę wam tu już głowy zawracał;)

Po to jest forum, żeby pytać i odpowiadać na wszystkie możliwe pytania.
Pozdrawiam

- wszoleczek
- Kontakt:
Jakby nas nie to nie interesowało, to byśmy nie odpowiadaliGrzegorz pisze:Nie będę wam tu już głowy zawracał;)

Natalia i Nero
Odbieram psiura 5dni wcześniej(25 kwiecień)
miałem odbierać 30 ale okazało się, że będę to musiał zrobić wcześniej;) - Dla mnie błooomba 

No my już czekamy w kolejce do socjalizowania Twojego maluchaGrzegorz pisze:Odbieram psiura 5dni wcześniej(25 kwiecień)miałem odbierać 30 ale okazało się, że będę to musiał zrobić wcześniej;) - Dla mnie błooomba

- wszoleczek
- Kontakt: