WIELKA TRAGEDIA SMOLEŃSK/KATYŃ 2010,
NIE ŻYJE PARA PREZYDENCKA i towarzysząca ELITA POLITYCZNA
[*][*][*][/b]
TRAGEDIA
- layla50
- Gadu-Gadu: 0
Re: TRAGEDIA
Też mną wstrząsnęło,szkoda kaczorka i kaczorkowej,co teraz z nami będzie Polacy?????????????????????????? 

Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedia Wielka, brak słów.
Polska musi sobie z tym poradzić i poradzi.
Aby tylko elity polityczne nie chciały tego wykorzystać do swojej gry.
Polska musi sobie z tym poradzić i poradzi.
Aby tylko elity polityczne nie chciały tego wykorzystać do swojej gry.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Trzeba wstać, podnieść głowę i iść dalej przed siebie, nie oglądając się wstecz.
Trzeba iść na wybory i rozsądnie i mądrze zagłosować.
Ale czy nam Polakom to coś da? Myślę, że dla nas, dla narodu nic się nie zmieni,
będzie tak samo, jak po śmierci Jana Pawła II, najpierw ludzie się jednoczyli, wszyscy w rządzie
mówili o końcu nienawiści, że czas zakończyć i co? Minęło dwa, trzy tygodnie i wszystko wróciło do normy, niestety. Myślę, że tak samo nastąpi i w tym przypadku.
Chciałabym się miło rozczarować, ale Polacy to specyficzny naród i widać niestety to na co dzień,
także wśród nas, zwykłych ludzi, ile jest nienawiści między nami i wielu z nas nie potrafi przebaczać, nie potrafi wspierać i jeszcze w trudnych sytuacjach potrafią coś złego robić za plecami..
Najpierw musimy zmienić siebie i swoje nastawienie do innych.
Przykre to wszystko
Obojętnie kim byli, niech spoczywają w spokoju.

Trzeba iść na wybory i rozsądnie i mądrze zagłosować.
Ale czy nam Polakom to coś da? Myślę, że dla nas, dla narodu nic się nie zmieni,
będzie tak samo, jak po śmierci Jana Pawła II, najpierw ludzie się jednoczyli, wszyscy w rządzie
mówili o końcu nienawiści, że czas zakończyć i co? Minęło dwa, trzy tygodnie i wszystko wróciło do normy, niestety. Myślę, że tak samo nastąpi i w tym przypadku.
Chciałabym się miło rozczarować, ale Polacy to specyficzny naród i widać niestety to na co dzień,
także wśród nas, zwykłych ludzi, ile jest nienawiści między nami i wielu z nas nie potrafi przebaczać, nie potrafi wspierać i jeszcze w trudnych sytuacjach potrafią coś złego robić za plecami..
Najpierw musimy zmienić siebie i swoje nastawienie do innych.
Przykre to wszystko

Obojętnie kim byli, niech spoczywają w spokoju.