A jak już zamieszka u ciebie, to zapraszam was do zapisania się do Oddziału Katowickiego. I pokazania go u mnie w sekcji.
Dyżurujemy w poniedziałki między 17-19.
To będzie 2 ogar z Jurka hodowli ( po Kumplu z Beskidzkich Wysp).
Wczoraj z nim rozmawiałam i nic mi nie powiedział, że jakiś ogr zamieszka w Katowicach.
A to przecież mój kum.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Oddział Związku Kynologiczego w Katowicach na Kościuszki 42.
Znajduje się on na wysokości przystanku tramwajowego (6,16) w stronę centrum. Przy rogu powstańców i Kościuszki.
Z metryczką zapraszamy do zapisu do oddziału, zostawisz tam oryginał a za 2 miesiące dostanie rodowód psa.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
Tak, tak ... zarejestruj malucha a jak troszkę podrośnie to koniecznie chipa
Gdybyś chciał namiar na świetnego i zaufanego weterynarza to mogę Ci przesłać
(nie polecam kliniki brynowskiej )
Ja nie mam nic przeciwko "ogarostocku" na muchowcu Ale mam pytanie dlaczego nie polecasz kliniki brynowskiej? z tego co słyszałem to dobrze tam jest.. byłem tam 2 razy z kotem i zajęli się nim dobrze... Jeśli coś czym byś się chciała podzielić to proszę pisz... chciałbym, żeby psiak miał najlepsza opiekę jaka jest tylko możliwa
Ja korzystam z Brynowa. Opusem zajmuje się Tomek Lebuda i Ola Paczkowska . Innym go nie oddaję
Raz zajmował się nim inny lekarz , też ok. Ale mamy też mniej lubianych wetów.