WITAM!!!
- layla50
- Gadu-Gadu: 0
Re: WITAM!!!
DENAR tak to takie imię i klasyczne i dostojne i łatwe.Należało do psa o wspaniałym charakterze,więc jeśli Ci się spodoba bardzo bym sie cieszyła.Kusy,Szafir i Mirka są za nazwaniem psiaka DENAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmmmm
muszę się poważnie zastanowić.... Jeśli coś wykoncypuję na pewno się tym z wami podzielę 

Dekor Dobosz Drops Dabor Daktyl Dar Dekret Demon- Oto moje propozycje;) Wydaje mi się, że Drops zasługuje na szczególną uwagę 

- Kate
- Gadu-Gadu: 8801519
Albo Dizel, tudzież Diesel 

Grzegorz pisze:Dobosz

Ja jaki tradycjonalistka uważam polska rasa - polskie imię ...nawet polskie tradycyjne imię

Także dla ogara naturalne, przyrodnicze, muzyczne, historyczne albo myśliwskie

Dobosz super, Denara też darzę wielkim sentymentem ...a i Dukat niczego sobie

Dziękuję wam za propozycję! I za czas który poświęcacie!:) 

Witaj
.
Denar- to była najstarsza Polska moneta, już od Mieszka I, poprzez wszystkich Piastów i potem. Imię cudne. Królewska najstarsza nasza moneta -cenne imię dla psa królów.
Bardzo nasze i ogarze. Bardzo cenne na tym forum. Jestem ZA propozycją Layli.
Poza tym AniaW -dobrze prawi
Odradzam Demona (nomen omen
)
A Drops? Dropsik?- jakoś mi pasuje do mniejszego gabarytem pieska a nie dla dumnego (w końcu kiedyś) Pana Ogara

Denar- to była najstarsza Polska moneta, już od Mieszka I, poprzez wszystkich Piastów i potem. Imię cudne. Królewska najstarsza nasza moneta -cenne imię dla psa królów.
Bardzo nasze i ogarze. Bardzo cenne na tym forum. Jestem ZA propozycją Layli.
Poza tym AniaW -dobrze prawi

Odradzam Demona (nomen omen

A Drops? Dropsik?- jakoś mi pasuje do mniejszego gabarytem pieska a nie dla dumnego (w końcu kiedyś) Pana Ogara

- skogspokelse
- Gadu-Gadu: 8206636
Witamy,
Dobosz fajne imię
Ja też kilka dorzucę: Dank, Dziekan, Dryl, Derwan, Dobruto, Dziebor, Dadźbóg,Darzbór, Dubelt, Drop, Derkacz, Dzikarz.
(Apropos tego,że imię powinno być krótkie, dźwięczne...Na moją Dangę i tak wszyscy wołają Danusia...
)
Dobosz fajne imię

Ja też kilka dorzucę: Dank, Dziekan, Dryl, Derwan, Dobruto, Dziebor, Dadźbóg,Darzbór, Dubelt, Drop, Derkacz, Dzikarz.
(Apropos tego,że imię powinno być krótkie, dźwięczne...Na moją Dangę i tak wszyscy wołają Danusia...