zamierzam podać go Ułanowi, tracę juz cierpliwość reaguję

Może je więcej bo zrobiło się zimno? Świt też mi jęczy od wtorku, że mu za mało daję...wladekbud pisze:Nie wiem, czy to od tego, ale apetyt przy misce jej wzrósł ostatnio zdecydowanie. Jeszcze w weekend to jadła jak za karę, a ostatnie dwa dni to aż michę po kuchni gania.
Jeśli Rumen Tabs zacznie działać, to nie wcześniej jak po dobrych 2 tygodniach.wladekbud pisze:Rumen Tabs je od trzech dni.
Nie wiem, czy to od tego, ale apetyt przy misce jej wzrósł ostatnio zdecydowanie. Jeszcze w weekend to jadła jak za karę, a ostatnie dwa dni to aż michę po kuchni gania.
Dziś rano wchłonęła kawałek kupichy na spacerze, więc chyba na razie tabletki dużo w tej sprawie nie dają.
Żwacze fajne, bo Burza dostaje jak wychodzimy z domu i niech sobie śmierdzi w domu.bea100 pisze:Zadziała ale za jakiś czas i musisz być cierpliwy, zwłaszcza jeśli zaczniesz dawać też wspomagająco suszone żwacze wołowe codziennie kawałek (śmierdzą jak nieszczęście ale psy za nimi przepadają)
heheh tak trudno zdążyć...FAKTMalgosiaczek_27 pisze:Nuta też jęczy. Jakkolwiek przyzwyczaiła się do małej diety, tak teraz marudzi i marudzi. trzeba będzie zwiększyć porcje na zimę, oby tylko nie przesadzić znowuA jeśli chodzi o zjadanie różnych "pachnących smakołyków" na spacerkach, to Nuta tez je wyczuwa z daleka
Czasem wystarczy zwykłe "fe" ale czasami nawet z "fe" nie zdążę i już po wszystkim
![]()