monik pisze:Nie ma sprawy, tylko nie wiem, co na to Bea![]()
![]()

A tak na poważnie to jeżeli interesuje go faktycznie jedno jedyne gniazdko to myślę że tak jak radzi Leszek, po prostu bym je odłączył
monik pisze:Nie ma sprawy, tylko nie wiem, co na to Bea![]()
![]()
no tak, jak podliczyć to wszystko, to ćpun, alkoholik, lubi prąd i opieprzanie, ehh :]BasiaM pisze:Tak sobie myślę... a może Urwis chce zwrócić na siebie Twoją uwagę
![]()
Skojarzył, że jeśli on zagląda do kontaktu to i Twoje zainteresowanie jego "osobą" jest większe
Teraz już dwa, bo w obydwóch wolnych są zaślepkiogończyk pisze: A tak na poważnie to jeżeli interesuje go faktycznie jedno jedyne gniazdko to myślę że tak jak radzi Leszek, po prostu bym je odłączył
Wiesz co mi się wydaje? Lepsze takie zainteresowanie niż żadne..."opieprzanie" to też zwrócenie na siebie Twojej wyłącznej uwagi. Na zasadzie- choćby i opieprzyła...to trudna "szczeniakowa" sytuacja dla młodego Urwisa jak widać.monik pisze:...chyba większość psów nie lubi jak się je opieprza, trudno to nazwać w każdym razie miłym zainteresowaniem ....BasiaM pisze:Tak sobie myślę... a może Urwis chce zwrócić na siebie Twoją uwagę
![]()
Skojarzył, że jeśli on zagląda do kontaktu to i Twoje zainteresowanie jego "osobą" jest większe