Znaleziono Ogara
Re: Znaleziono Ogara
Czy ktoś pytał hodowcy o adres komu sprzedał psa o tym tatuażu - powinien zachować dane o nabywcach szczeniąt.W razie nieodnalezienia właściciela miałabym miejsce na niego ( też w Krakowie , u osób które miały do niedawna a przez 14 lat ogara a ze względu na pracę nie mają odwagi zaczynać znowu od szczeniaka .)
Witam,
Mam dobrą wiadomość. Hura !!!! Dzisiaj zgłosił się właściciel ogara. Domowe imię Huzar. Wszystkim tym, którzy próbowali mi pomóc w odszukaniu domu serdecznie dziękuję!
Pan chce psa zatrzymać i obiecał o niego dbać. Pies błąkał się od 1 XI także kiedy trafił do mnie był już mocno zmęczony i głodny.
Pozdrawiam wszystkich ogaromaniaków
Zulka + Mrówa
Mam dobrą wiadomość. Hura !!!! Dzisiaj zgłosił się właściciel ogara. Domowe imię Huzar. Wszystkim tym, którzy próbowali mi pomóc w odszukaniu domu serdecznie dziękuję!
Pan chce psa zatrzymać i obiecał o niego dbać. Pies błąkał się od 1 XI także kiedy trafił do mnie był już mocno zmęczony i głodny.
Pozdrawiam wszystkich ogaromaniaków
Zulka + Mrówa
Bardzo się cieszę!
Miałam ogromną nadzieję, że właściciel się zgłosił, bo kto chciałby pozbyc się ogara?
Witam serdecznie na forum nową użytkowniczkę
.

Witam serdecznie na forum nową użytkowniczkę

Ostatnio zmieniony sobota 15 lis 2008, 13:33 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
No i dobrze się skończyło .Pies wrócił do właściciela a my mamy nową ogarkę na forum .Zastanawia mnie czy to zbieżność imion czy MRÓWA - to córka Litwora i Romy?
Witaj Zulka i witam Mrówę
Ufff jak dobrze, że tak się to skończyło, cieszę się i mam nadzieję, że opiekun będzie już teraz o swojego ogarka dbał.

Ufff jak dobrze, że tak się to skończyło, cieszę się i mam nadzieję, że opiekun będzie już teraz o swojego ogarka dbał.
ja również! Dobrze, że historia jest z happy endem.. Mam nadzieję, że druga w tym temacie zakończy się podobnie...
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
TakMagdaM pisze:No i dobrze się skończyło .Pies wrócił do właściciela a my mamy nową ogarkę na forum .Zastanawia mnie czy to zbieżność imion czy MRÓWA - to córka Litwora i Romy?

Dokładnie ta