Witam serdecznie
Re: Witam serdecznie
Właśnie Miszakai podpowiedziałaś mi dobry sposób na doła spowodowanego zachowaniem moich psów. Wejdę na forum bassetów 

- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
jako, że nie znam charakteru bassetów z ciekawoście weszłam na ich formu. O matko! 
MAM PSA ANIOŁA

MAM PSA ANIOŁA

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Kiedys chciałam basset hounda ale teraz wyglądają tak, że mi dawno przeszło. Jeśli basset to polecam po prostu gończego psa - podobnego do ogara charakterem -basseta artezyjsko-normandzkiego. Zastanawiałam się kiedyś nad tą rasą...
-
"A czy to o czym piszesz to nie są niepowodzenia?"
czata to nie są niepowodzenia - to są sytuacje które zdarzaja się w wychowaniu psa. Pies tak czasami sie zachowuje z róznych przyczyn - najczęściej stresowych, albo co jest bardzo częste z powodu naszych błedów np. zostawienie smieci na wierzchu, niewyjscia z psem na dwór o właściwej porze itp. Niepowodzeniem było to że umiałam sobie z tym dać rady. Włozyłam w tego psa naprawdę duzo serca i pracy i pieniędzy również ( np.prywatny trener do domu wiele razy) Oczywiście pieniądze są w tym wszystkim najmniej istotne, ale piszę o tym , żebyście wiedzieli że nie polegałam tylko na sobie, korzystałam z porady fachowców. Dlatego sie zastanawiam może są rasy które nie są dla wszystkich. Fajnie że jest takie forum, podejście ludzi w grupie jest dużym wsparciem w trudnych sytuacjach. Czata wierz mi że gdybym nie miała sama takiej sytuacji , "czytając tylko o tym" czułabym również oburzenie. Jak można oddać psa?? to świnstwo
A co do nicka ( jakie to ma znaczenie-człowiek wpisuje co mu do głowy przyjdzie)- tak to data urodzenia ale nie mam 297 lat
Musze wejść na forum bassetów, nie wiedziałam że to też bardzo trudne psy. Szkoda bo też są sliczne
czata to nie są niepowodzenia - to są sytuacje które zdarzaja się w wychowaniu psa. Pies tak czasami sie zachowuje z róznych przyczyn - najczęściej stresowych, albo co jest bardzo częste z powodu naszych błedów np. zostawienie smieci na wierzchu, niewyjscia z psem na dwór o właściwej porze itp. Niepowodzeniem było to że umiałam sobie z tym dać rady. Włozyłam w tego psa naprawdę duzo serca i pracy i pieniędzy również ( np.prywatny trener do domu wiele razy) Oczywiście pieniądze są w tym wszystkim najmniej istotne, ale piszę o tym , żebyście wiedzieli że nie polegałam tylko na sobie, korzystałam z porady fachowców. Dlatego sie zastanawiam może są rasy które nie są dla wszystkich. Fajnie że jest takie forum, podejście ludzi w grupie jest dużym wsparciem w trudnych sytuacjach. Czata wierz mi że gdybym nie miała sama takiej sytuacji , "czytając tylko o tym" czułabym również oburzenie. Jak można oddać psa?? to świnstwo
A co do nicka ( jakie to ma znaczenie-człowiek wpisuje co mu do głowy przyjdzie)- tak to data urodzenia ale nie mam 297 lat

Musze wejść na forum bassetów, nie wiedziałam że to też bardzo trudne psy. Szkoda bo też są sliczne
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
bassety trudne
nieeeee one są aż tak niezależne, że człowiek nie ma nic innego do roboty jak się przystosować 

-
Tak chwilami jest strasznie zabawnie, ale jak brakuje ci suchych kołder i materacy i nie masz gdzie spać czasami odechciewa się śmiać.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
można też nie wpuszczać psa do sypialniplatyna1712 pisze:Tak chwilami jest strasznie zabawnie, ale jak brakuje ci suchych kołder i materacy i nie masz gdzie spać czasami odechciewa się śmiać.

bloodzie to psy stadne, kochają siebie wzajemnie i mogą spokojnie spać w stajni , nie sprawiając domowych kłopotów...za to dając popalic sąsiadom

moja bassetka jak zostawała sama to w okolicznych blokach drżały szyby

serio z tym sikaniem w pościel to złosliwce diabelne...wystarczyło się na nie obrazić...i juz kałuża , albo nie podrapać za odpowiednim uszkiem...
ale fajny temat

Matko, jednak ogary sa mega cudowne...
Myslalam, ze tylko koty miewaja takie upierdliwe zlosliwosci jak pokazowe sikanie w posciel. co ja q.. wiem o zwierzakach
Witaj, platyna1712
Polecam ogarki. 
Myslalam, ze tylko koty miewaja takie upierdliwe zlosliwosci jak pokazowe sikanie w posciel. co ja q.. wiem o zwierzakach
Witaj, platyna1712

-
"można też nie wpuszczać psa do sypialni "
Weszynoska , a jak zamkniesz drzwi od sypialni do strasznie drapie, sama otwiera klamki ( wiem zamieńić na gałki)
Kiedyś zrzuciłam Męża z łóżka ( juz podsypiająć , ale cały czas czujnie), bo myślałam, że to się bloodzia pakuje na sikanko

Weszynoska , a jak zamkniesz drzwi od sypialni do strasznie drapie, sama otwiera klamki ( wiem zamieńić na gałki)
Kiedyś zrzuciłam Męża z łóżka ( juz podsypiająć , ale cały czas czujnie), bo myślałam, że to się bloodzia pakuje na sikanko