Witam,
Przybłąkał się na moją posesję ogar. Dałam ogłoszenia w okolicznych sklepach i szkole i nikt się nie zgłasza. Pies jest ładny, okołó 3-4 letni. Ma tatuaż w prawym uchu L 012. Nie mogę go zatrzymać, gdyż mam sukę tej rasy i nie mam warunków na 2 psy.
Osoby zainteresowane stworzeniem nowego domu proszę o kontat.
Pies jest łagodny,ufny, siada na komendę, przyzwyczajony do chodzenia na smyczy.
Pies do odebrania ul. Kobiałka 52 Białołęka Warszawa tel. 0 604 30 50 70
Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, zainteresowanym mogę przesłać na meila.
POzdrawiam
zulka
Znaleziono Ogara
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Znaleziono Ogara
Ogłoszenie z Dogomanii
Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
Re: Znaleziono Ogara
Najprawdopodobniej miot "B" Słopnicka Przełęcz. Mam fotki, zaraz wkleję. Pies szuka też nowego, albo tymczasowego domu, poniewaz akcje poszukiwania własciciela (wiemy mnie więcej gdzie mieszka) nie przyniosły rezultatu,
No takie miałam przeczuciehania pisze: "B" Słopnicka Przełęcz.

Może pojechać zrobić zdjęcia? Takie aktualne byłyby najlepsze... Ja nie mogę teraz przygarnąć psiaka, choćby tymczasowo, ale mogę pomóc w jego utrzymaniu...
Poprosiłam już o zdjęcia. No i Hania ma wkleić.
Ja mogę psa trochę poogłaszać ale muszę poczekać na zdjęcia.
Ja mogę psa trochę poogłaszać ale muszę poczekać na zdjęcia.
Przypominam sobie, że na zielonym była dyskusja o przygarnięciu czekoladowego gończego nn. To ciągle własność osoby, u której pies przebywał... Ze względu na ochronę praw właściciela warto byłoby go poszukać... Nie wygląda chyba to jednoznacznie na porzucenie... Nie znam szczegółów...
Jeżeli to pies, o którym myślimy, to wiadomo w jakiej wsi mieszkał (chyba, że zmienił adres zamieszkania). Z tego co wiem to i Jurek i Joanna tam byli i nie znaleźli ani nikogo znajacego właściela, ani żadnych ogłoszeń. Nie ma też reakcji na ogłoszenia o znalezieniu psa.
A pies wyjątkowo madry - zobaczył na podwórku suczke ogara i stwierdził, ze tu sie przygarnie.
A pies wyjątkowo madry - zobaczył na podwórku suczke ogara i stwierdził, ze tu sie przygarnie.
Czy on był zarejestrowany w ZK?
Zgłaszane to było do schronisk?
Faktycznie trzeba zrobić jak najwięcej aby w razie czego móc udowodnić, że właściciel psa nie szukał ale czekać w nieskończoność też nie można.
Zgłaszane to było do schronisk?
Faktycznie trzeba zrobić jak najwięcej aby w razie czego móc udowodnić, że właściciel psa nie szukał ale czekać w nieskończoność też nie można.
Genialny... Haniu, jeśli masz dane, o których pisałam Ci na PW, odpisz.hania pisze:A pies wyjątkowo madry - zobaczył na podwórku suczke ogara i stwierdził, ze tu sie przygarnie.
Znacie tylko wieś? Napisz może na PW gdzie to jest, jeśli pod Warszawą, mogę pojeździć po okolicy i popytać...