Baza Noclegowa na podkarpaciu bieszczadach

ludwik

Baza Noclegowa na podkarpaciu bieszczadach

Post autor: ludwik »

Witam, wiem że to całkowicie nie związane z tematem ale w związku z tym że duża część forumowiczów pochodzi z podkarpacia mam pytanie czy znacie może miejsce spełniające dwa kryteria : będące w stanie przenocować oraz wyżywić około 60 osób ( w drugiej połowie sierpnia tydzień lub 10 dni wszystko do dogadania) a także dysponujące w najbliższej odległości salą gimnastyczną lub halą sportową idealnie by było jakby był to jakaś spokojna okolica z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Re: Baza Noclegowa na podkarpaciu bieszczadach

Post autor: weszynoska »

z tą salą sportową to raczej będzie problem... :mysl_1:

ze znanych mi fajnych , klimatycznych miejsc polecam http://latarnia.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

bylismy tam kilka razy...miejsce ogromnie sympatyczne, tereny do sportów bombowe, ale boiska tylko zwyczajne wiejskie
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Ludwiku ,a kto ma jechać osoby starsze ,dzieci czy młodzież ? Coś bym miała może ciekawego ;) tylko napisz jaki to wyjazd ?
ludwik

Post autor: ludwik »

Dzieci i młodzież przedział wiekowy od urodzonych w roczniku 1994 do rocznika 1999 według wstępnych ustaleń z rodzicami i samymi zainteresowanymi jechać ma minimum 60 osób. Niezbędny jest dostęp do sali gimnastycznej z boiskiem do koszykówki (idealnie pełnowymiarowym :) ) Super też by jak najdalej od cywilizacji i jej pokus wtedy łatwiej nad wszystkim zapanować
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Ludwiku czy odebrałeś pw ?

Pisałam m.in. o Arłamowie :)
ODPOWIEDZ