Życie ze Świstem :)
- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Re: Życie ze Świstem :)
Fajny z niego facet. Widać, że mu dobrze na nowym posłaniu 

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
W ogóle cały jest pięknyania N pisze:Takie ma piękne spojrzenie na pierwszym zdjęciu.

Ludzkie chrapanie strasznie mnie irytuje, a on jakoś tak subtelnie chrapie, że zasypianie jest jeszcze milsze.Ania W pisze:a pochrapuje na pewno fajniutko
eee niee... jedyną nagrodą Świstkową jest skromny pucharek z jednej z niewielkich krajowych wystaw.wszoleczek pisze:A te wstążki na pierwszym zdjęciu to nagrody Śwista![]()
Dobrze, bo mięciutkoBasia pisze:Fajny z niego facet. Widać, że mu dobrze na nowym posłaniu

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Paula dokładnie mam tak samo!!! Zagaja chrapanie to prawie jak balladaPaula pisze: Ludzkie chrapanie strasznie mnie irytuje, a on jakoś tak subtelnie chrapie, że zasypianie jest jeszcze milsze.

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Po nowym posłanku przyszedł czas na ułożenie go w nowym miejscu - czyli na przeprowadzkę 

Szczerze mówiąc myślałam, że Świt zniesie to dużo gorzej. Na początku wydawał się być non-stop w pełnej gotowości do wyjścia z mieszkania, wyglądał na zrezygnowanego. Pomimo tego, że Karol miał przeszło tydzień urlopu na sprawy organizacyjne i przyzwyczajanie Świtka do nowego miejsca, to Świt nie miał problemu z zostawaniem samemu w domu. Ładnie wchodzi po schodach na trzecie piętro mimo, że zawsze jeździł windą. Na codziennych spacerach wydaje się być jeszcze trochę zagubiony.
Zdjęcia z terenu będą, baterie są

Szczerze mówiąc myślałam, że Świt zniesie to dużo gorzej. Na początku wydawał się być non-stop w pełnej gotowości do wyjścia z mieszkania, wyglądał na zrezygnowanego. Pomimo tego, że Karol miał przeszło tydzień urlopu na sprawy organizacyjne i przyzwyczajanie Świtka do nowego miejsca, to Świt nie miał problemu z zostawaniem samemu w domu. Ładnie wchodzi po schodach na trzecie piętro mimo, że zawsze jeździł windą. Na codziennych spacerach wydaje się być jeszcze trochę zagubiony.
Zdjęcia z terenu będą, baterie są

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
No to Świtkowi się narobiło
Nowe łoże, nowe mieszkanko
Da chłopak radę ... najważniejsze, że jego Pańcia z nim jest
Zdrówka życzymy i szczęścia w nowym miejscu

Nowe łoże, nowe mieszkanko

Da chłopak radę ... najważniejsze, że jego Pańcia z nim jest

Zdrówka życzymy i szczęścia w nowym miejscu

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ach więc to są te zmiany
Fajnie.
Głaski dla Świtka od Niśki.
Pozdrawiamy Was ciepło.

Głaski dla Świtka od Niśki.
Pozdrawiamy Was ciepło.
Pozdrawiam Gosia
Gratulacje Świtku! Powodzenia na nowym mieszkanku! Takie wypasione spanko, ho, ho! A na drugiej fotce to bardzo jesteś do Sóweczki podobny
.

Z tego co widziałam to Świtek czuje się dość swobodnie...zwłaszcza że z posłanka ma cąły czas dobry widok na kuchnie