Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie
ja myślę, że u Ciebie miałby słodko pod innym kątem 

No nie dla każdego jest to takie oczywiste...kasiawro pisze:wiadomo jak wyjazdy, to i romanse były
Myślę że tez zdjęcia będą końcem pewnego bardzo dobrze zapowiadającego się związku...

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Jakie śliczności 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Aniu dla mnie jak najbardziej bo jak jedna taka przyjechała do niego to też zakochana wyjeżdżała ze łzami w oczach. Co do końca związku Kaniuli z Zagajem.. oj nie wiem umawiali się na wspólne grzybobranie w tych lasach, ale to jeszcze nie terazAnia W pisze:No nie dla każdego jest to takie oczywiste...kasiawro pisze:wiadomo jak wyjazdy, to i romanse były
Myślę że tez zdjęcia będą końcem pewnego bardzo dobrze zapowiadającego się związku...

Ale ona nie ma tak na KAŻDYM wyjeździe...a jeździ dużokasiawro pisze: Aniu dla mnie jak najbardziej bo jak jedna taka przyjechała do niego to też zakochana wyjeżdżała ze łzami w oczach.

No ale teraz chyba odnajdzie uczucie w Łubnie. Merlinowi soczyste buziaki dawała nawet mimo tego, że miał abażur na głowie. Dzieci wprawdzie z tego nie będzie..ale cóż, bywa.
Ja nie o końcu tego związku myślałam...kasiawro pisze:Co do końca związku Kaniuli z Zagajem.. oj nie wiem umawiali się na wspólne grzybobranie w tych lasach, ale to jeszcze nie teraz
Jak dla Łozy to może się ona rozwijać, swoją dumę moja suka ma!
A jak Merlin nie patrzył to jakoś intensywniej Resco się z nią zapoznawał. Ale chyba jak na Łozy gust ma za długie łapy.Ania W pisze: No ale teraz chyba odnajdzie uczucie w Łubnie. Merlinowi soczyste buziaki dawała nawet mimo tego, że miał abażur na głowie. Dzieci wprawdzie z tego nie będzie..ale cóż, bywa.
Ja myślę, że on chyba dla Łozy cały był jakiś taki "za długi"hania pisze: A jak Merlin nie patrzył to jakoś intensywniej Resco się z nią zapoznawał. Ale chyba jak na Łozy gust ma za długie łapy.

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A ja chciałam napisać że śliczny sobie podpis zrobiłaś 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
No ma ma a jej pani jaką maAnia W pisze: Jak dla Łozy to może się ona rozwijać, swoją dumę moja suka ma!

Aszemi Dziękuję tez mi się bardzo podobaAszemi pisze:A ja chciałam napisać że śliczny sobie podpis zrobiłaś

Wszystkiego najlepszego dla Zagaja z okazji 1 urodzinek od Łazika i siostrzyczki Zojki 

Łazik i Zojka