Patyków psy również nie powinny gryźć, wiadomo. Kości to jednak jak powiedziała już AniaW, to zupełnie inna historia. Tylko kości drobiowe, po obróbce termicznej (gotowane itp.) zamieniają się w "igiełki" które mogą psu zaszkodzić lub stanąć w przełyku.BasiaM pisze:Gdyby tak bardziej zagłębić się w temat to dlaczego pozwalacie psom gryźć patyki czy kości ?![]()
Uchaty i Coda ..... czyli Węszynosy Poszły w Las
- Malgosiaczek_27
Re: Uchaty Poszły w Las
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Pomyślimy o tymMAsop pisze:Możecie go wynajmować jako niszczarkęna oko widać że ma dużą wydajność

..gdyby wszystkie psy na świecie dostawały tak porządne i dobre kości jak Uchatekwszoleczek pisze:I może by sobie zarobił na jakąś porządną kość
to byłoby to wielkie szczęście

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ale to jest na tej samej zasadzie, jak się zarabia samemu a jest się na utrzymaniu rodziców
Każdy chce żyć na własny rachunek 

Natalia i Nero
Byłaby to najsłodsza niszczarka ŚwiataBasiaM pisze:Pomyślimy o tymMAsop pisze:Możecie go wynajmować jako niszczarkęna oko widać że ma dużą wydajność
![]()

Uchatek dzisiaj skończył 9 miesięcy
Pozdrawiamy rodzeństwo
... a teraz trochę wspomnień...

Pozdrawiamy rodzeństwo

... a teraz trochę wspomnień...

- Załączniki
-
- DSC05500.JPG (125.2 KiB) Przejrzano 392 razy
-
- DSC05507_resize.JPG (115.73 KiB) Przejrzano 393 razy
-
- DSC05613_resize.JPG (194.32 KiB) Przejrzano 395 razy

A my przed chwilą wróciliśmy z Opusem , Kanią i Keją z pierwszego spacerku na Zadolu.
Dzisiaj mój pierwszy dzień bez gipsu. Spotkałyśmy pana z szanuceropodobną Cziką i panią z Fioną, Florą czy jak jej tam - ta taka szarawa mocno kudłata.. Na Zadole Maryla mnie zawiozła, ja wlokłam się o kuli a gończarzaste biegały po parku.
Dzisiaj mój pierwszy dzień bez gipsu. Spotkałyśmy pana z szanuceropodobną Cziką i panią z Fioną, Florą czy jak jej tam - ta taka szarawa mocno kudłata.. Na Zadole Maryla mnie zawiozła, ja wlokłam się o kuli a gończarzaste biegały po parku.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Też mieliśmy przyjść do parku ... ale do księgowej musiałam iść
Kudłata ma na imię Fanta
Może na jutro się umówimy

Kudłata ma na imię Fanta

Może na jutro się umówimy