Węszynosy
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Węszynosy
Najfajniejsze jest to, że maluch jest ogromnie mądry. Juz ma jedno miejsce do załatwiania i jak nie zdążę z wyjściem to sika tylko na szmatke w jednym miejscu. W nocy śpi na kocyku. Nie piszczy ani nie niszczy ...
Oczywiście rozrabia i gryzie buty, ale za to z takim wdziękiem
Oczywiście rozrabia i gryzie buty, ale za to z takim wdziękiem

- weszynoska
- Kontakt:
No i mamy problem
Diuna od rana nic nie je, nawet smakołyki ją nie ruszają, jest śpiąca i nie ma na nic ochoty.
I to mnie martwi, bo po raz pierwszy nie wiem co by się jej mogło przytrafić. Nie ma szans , żeby zjadła coś innego niż dostała ode mnie wczoraj.
Nie ma gorączki

Diuna od rana nic nie je, nawet smakołyki ją nie ruszają, jest śpiąca i nie ma na nic ochoty.
I to mnie martwi, bo po raz pierwszy nie wiem co by się jej mogło przytrafić. Nie ma szans , żeby zjadła coś innego niż dostała ode mnie wczoraj.
Nie ma gorączki

ojej
A pije wode?
Moze jednak cos ja strulo, nie wiem - kawalek czegos niejadalnego, gryzonia jakiego nie zjadla albo co?
a moze za dziecmi teskni? ;>

A pije wode?
Moze jednak cos ja strulo, nie wiem - kawalek czegos niejadalnego, gryzonia jakiego nie zjadla albo co?

a moze za dziecmi teskni? ;>
- weszynoska
- Kontakt:
Wodę popija, ale niespecjalnie duzo...po prostu spi...
Nie mogła nic zjeść, rano są ze mną na wybiegu, a poza tym ciągle sypie snieg, wszystko mamy zasypane.
Dziecko ma jeszcze jedno pod opieką, juz od dawna nie karmi, do południa była normalna...zauważyłam po południu, jak odmówiła jedzenia ...
jedyna róznica w zachowaniu to to że się slini...a tego nie robi normalnie...
gardło czy co

Nie mogła nic zjeść, rano są ze mną na wybiegu, a poza tym ciągle sypie snieg, wszystko mamy zasypane.
Dziecko ma jeszcze jedno pod opieką, juz od dawna nie karmi, do południa była normalna...zauważyłam po południu, jak odmówiła jedzenia ...
jedyna róznica w zachowaniu to to że się slini...a tego nie robi normalnie...
gardło czy co

wiem, ze to dziwne z sufitu pytanie, ale napisze: macie w domu termometr rteciowy? nie stlukl sie czasem gdzies niezauwazalnie?
albo cos innego w tym stylu?
bo wyglada jakby sunie mdlilo. plus sennosc... - takie zatrucie wziewne?
nie, chyba zle ze mna.
moze jakis lekarz jednak... 
albo cos innego w tym stylu?
bo wyglada jakby sunie mdlilo. plus sennosc... - takie zatrucie wziewne?
nie, chyba zle ze mna.

- weszynoska
- Kontakt:
irie nie ma dziwnych pytań jak cos psu jest...
nie stłukło nam się nic...dzis niedziela, nawet na spacerze nie bylismy tylko się wylegujemy...normalny dzień, wczoraj było wszystko ok...psy rano normalnie goniły nic nie zjadły bo u nas psy nie sępią ani nie mają dostępu do karmy...
jak Diuna wrąbała kiedys kilka udek na raz..to godzine później dalje miała apetyt...
jest z nami ciągle, nie mieszka w kojcu, mamy ja na oku...nic nie zaszło
muszę czekać do jutra bo sama nic nie wymyslę
nie stłukło nam się nic...dzis niedziela, nawet na spacerze nie bylismy tylko się wylegujemy...normalny dzień, wczoraj było wszystko ok...psy rano normalnie goniły nic nie zjadły bo u nas psy nie sępią ani nie mają dostępu do karmy...
jak Diuna wrąbała kiedys kilka udek na raz..to godzine później dalje miała apetyt...
jest z nami ciągle, nie mieszka w kojcu, mamy ja na oku...nic nie zaszło

Zobacz brzuch ,czy miekki czy twardy ?