Grupa pomorska
Re: Grupa pomorska
Hej Grupo Pomorska! idziemy nad morze? W niedziele na Wyspę Sobieszewską tradycyjnie?
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Jak myślisz Bogna, Orle czy trochę dalej, w Komarach ? i jeszcze godzina: 10, 11 ? Sprawdzałam prognozę pogody na niedzielę, - 13 nad morzemWilga pisze:Hej Grupo Pomorska! idziemy nad morze? W niedziele na Wyspę Sobieszewską tradycyjnie?

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Helmut Walters
A jak się dojeżdża do Komarów? też tak blisko plaży? Dla mnie -13 to może być, byle nie wiało za mocno, jak wiem dla Ciebie to już dosyć ekstremalne warunki. I ja też nie mogę liczyć na dodatkową rozgrzewkę bom kierowca.
Czy ktoś do nas dołączy? MAsop miałaś ochotę a my mamy ochotę poznać młoda ogarkę..
pozdrawiam
Bogna i Wilga
Czy ktoś do nas dołączy? MAsop miałaś ochotę a my mamy ochotę poznać młoda ogarkę..
pozdrawiam
Bogna i Wilga
Oj i znowu bez nas. W soboty mamy ważną rodzinną uroczystość i nie damy rady. Ale zdjęcia chętnie obejrzymy i następnym razem może dołączymy.
A czy w niedzielę możecie być na Wyspie Sobieszewskiej? (To pytanie do Rektora)
Bogna i Wilga
Bogna i Wilga
Zostaliśmy zmotywowani przez Anię W! W weekend odbyły się nawet dwa spacery - co prawda w dwójkowym zestawie ale za to jakim..
W sobotę spotkały się Szyszka i Wilga z opiekunami - fotorelacja w blogu Szyszki.
A w niedzielę tradycyjne już spotkanie w Orlu na Wyspie Sobieszewskiej - zestaw Wilga i Dunaj Olfactus (oczywiście z obstawą). Było zimowo, tylko -3, Zatoka jeszcze nie zamarzła ale na plaży śniegu duuużo. Dobrze, że chociaż wąski pasek był odśnieżony (=przejechał jakiś ciężki samochód) więc można było przejść.
Olu, może masz jakieś zdjęcia...
zapraszamy nad zimowe morze
Bogna i Wilga
W sobotę spotkały się Szyszka i Wilga z opiekunami - fotorelacja w blogu Szyszki.
A w niedzielę tradycyjne już spotkanie w Orlu na Wyspie Sobieszewskiej - zestaw Wilga i Dunaj Olfactus (oczywiście z obstawą). Było zimowo, tylko -3, Zatoka jeszcze nie zamarzła ale na plaży śniegu duuużo. Dobrze, że chociaż wąski pasek był odśnieżony (=przejechał jakiś ciężki samochód) więc można było przejść.
Olu, może masz jakieś zdjęcia...
zapraszamy nad zimowe morze
Bogna i Wilga
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Fajnie spacerowało się dzisiaj nad morzem. Dzięki, Bogna
Wbrew moim obawom nie było tak zimno
Zdjęcia postaram się wrzucić jutro.

Utopista widzi raj,
Helmut Walters