agata-budynek pisze:
Jestem Wam bardzo wdzięczna za wszysto.
Ale naprawdę nie jestem chciwa ani nieuczciwa, ot takie były moje marzenia, żeby Wam jakoś za te dobre serca podziękować.
Jeżeli macie jakiś inny pomysł to piszcie.
Agato ja jestem pewna, że post Hani był jedynie odpowiedzią na to, że wielokrotnie pisałaś iż nie wiesz jak dziękować czy jak się odwdzięczyć...Dla mnie biorąc pod uwagę ogromne zaangażowanie dziewczyn (Hani i Ani) w pomoc bezdomnym zwierzętom to prostu dla nich poniekąd naturalny odruch.
Bo tu naprawdę nie chodzi o to, że macie się czuć zobowiązani do oddawania w jakikolwiek sposób tych pieniędzy, a tym bardziej posądzeni o nieuczciwość. Jak wiem, że ceną za czyjeś zdrowie (psa albo człowieka, zwłaszcza jeżeli są mi bliscy) są tylko pieniądze to jeżeli tylko mogę to je wysyłam i nie oczekuję ich zwrotu, bo w moim odczuciu to pomoc a nie pożyczka. Dokładnie na takiej samej zasadzie pomagam burkom.
Myślę, że pomysł ogarzego konta jest bardzo dobrym pomysłem, skoro pieniądze płyną od ogarówców.
Jednocześnie serdecznie dziękuję bei100 za pamięć o dziewczynkach. Mam nadzieję że uda nam się je uratować, bo właśnie dowiedziałam się, że jeszcze jedna będzie miała się gdzie przytulić...zostanie tylko jedna bida...ale o tym więcej na ich wątku